ПЪТ НА ЖИВОТА

Път на живота

Знаете ли как да изчислите своя път на живота? Пътят на живота се изчислява от рожденната дата, като резултатът се редуцира до едноцифрено число или двуцифрените 11 и 22.

Вибрацията на това число - Вашият път на живота, определя характера Ви като цяло и основните задачи, с които сте дошли на тази земя.

Запознайте се с тълкуването на различните вибрации и споделете, доколко това е валидно за Вас.

Изчислете своя път на живота

Напишете рожденната си дата - ден, месец и година на раждане и изчислете сбора на всички цифри. Крайният сбор се редуцира чрез събиране на отделните цифри до едноцифрено число. Изключение правят цифрите 11 и 22. Те не се редуцират.

Ето няколко примера:

Роден на 21.01.1987 г.   →   2+1+0+1+1+9+8+7=29   →   2+9=11   →   В този пример се получи Път на живота 11;

Роден на 1.8.2001 г.   →   1+8+2+0+0+1=12   →   1+2=3   →   В този пример се получи Път на живота 3;

Роден на 27.12.1963 г.   →   2+7+1+2+1+9+6+3=31   →   3+1=4   →   В този пример се получи Път на живота 4.

Път на живота 1

ИНДИВИДУАЛНОСТ

Ако имате път на живота 1 трябва да се научите на независимост и да вършите работата си сам. Можете да работите в сътрудничество с други хора, но не трябва да губите своята индивидуалност. Единицата Ви казва водете, контролирайте, напътствайте. Имате шанс бързо да станете независим в личен и професионален план. Намирайте нови оригинални методи и отхвърляйте ограниченията.

Път на живота 2

СДРУЖЕНИЕ

Ако имате път на живота 2 трябва да се научите да потискате собствената си индивидуалност и да следвате другите родени за водачи. Вие сте миротворец дипломат. Работете старателно и над незначителните детайли. Не търсете похвала или признателност. Печелете приятели и им бъдете верен. Постигайте своето чрез търпение и постоянство, а на със сила. Шансът ви е в  дипломацията и многото приятели.

Път на живота 3

СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ

С път на живота 3 се научете да изразявате себе си чрез изкуство и красота. Нека другите ви търсят заради светлината, ко­ято излъчвате. Родени сте да изпитате леката страна на живота, сред обществото. Стремете се към светски контакти и създаване на приятни мигове за другите. Вие сте душата на компанията или нейното украшение. Търсете работа, свързана с изкуство, пеене, писане и артистични изяви.

Път на живота 4

ОРГАНИЗАЦИЯ

С път на живота 4 вие трябва да бъдете хора на дълга. Това посвещение рядко включва пътешествия или разнообразие. Четворката изисква да се усъвършенствате се в работата си. Шансът ви е в дълбочината, а не в широчината. По този път макар и бавно може да постигнете много. Ще бъдете възнаграден за търпението, служенето, стабилността. Работете, където ви пратят и се за­държайте дълго на едно място.

Път на живота 5

СВОБОДА

Очаквайте чести промени, разнообразие, пътувания и приключения. Научете се да използвате правилно свободата си. Учете чужди езици, опознавайте различни класи и прослойки. Култивирайте усет за новото и прогресивното. Тренирайте изобретателността си, развивавайте личността си всестранно. Ще срещнете шанса си, но преди това се научете да се отърсвате от излишните неща и да не се застоявате на едно място. Апелът на това число е към тълпите и аудиториите.

Път на живота 6

НАГЛАСА

С път на живота 6 ще разберете какво значи отговорност. Научете се да синхронизирате вибрациите в живота си и в живота на човека, с когото сте свързани. Ще ви се наложи да се справяте със семейни проблеми и да поемете грижата за по- слабите си братя и сестри. Ще давате духовна или материална подкрепа на нуждаещите се. Не натрапвайте идеалите си на другите. Шестицата е насочена към семейството, обществото, държавата или света.

Път на живота 7

МЪДРОСТ. САМОТА

Овладейте оръжието на проницателният анализ. Работете над духа си, за да станете добър съветник или свещеник. Бъдете сам, но не самотен. Не трупайте имоти и богатства, материалните ви лишения ще бъдат компенсирани с духовни съкровища. Научете се да виждате невидимото. Ще намерите шанса си по-скоро в онова, което получавате наготово, отколкото в това , което търсите целенасочено.

Път на живота 8

СИЛА, МАТЕРИАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ

Ако пътят на живота ви е 8 вие сте надарени със сила. Смело се впуснете в света на бизнеса и търговската дейност. Разширявайте мирогледа си, не признавайте никакви ограничения. Осмицата води към материална независимост. Заемете се с практични неща като бизнес. Изучавайте законите, който управляват движението на парите и оценете ползата от тях. Шансът ви е да живеете в комфорт и богатство.

Път на живота 9

УНИВЕРСАЛНОСТ. ЧОВЕКОЛЮБИЕ. БРАТСТВО

С път на живота 9 трябва безпределно да обичате хората. Бъдете човеколюбец и благодетел. Вие знаете, че всеки човек е цяла вселена. Привличайте всичко но не задържайте нищо за себе си. Никъде не се установявайте за дълго. С път на живота 9 светът е ваше домашно огнище. Шансът ви е да живеете сред емоционални, артистични и одухотворени хора.

Път на живота 11

ОТКРОВЕНИЕ

С път на живота 11 трябва да бъдете опора за другите, техен покро­вител, да създавате нови принципи. Изучете мистицизма и го прак­тикувайте. Доверете се на интуицията и на висшите сили, които ви ръководят. Не трупайте и не пестете. Посла­нието на 11 е да пръска светлина! Вдъхновявайте с примера си, с истината, която ви се е открила. Живейте скромно и аскетично. 11 подтиква към проповядване на словото - духовно, откривателско или артистично. Ще пожънете големи почести, ако не ги търсите.

Път на живота 22

МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ

Посланието на 22 е вселенско слу­жене и съзидание. Употребявайте силата си в духовен и идеалистичен план. Направете полезното и практичното прекрасно и възвисяващо. Поставете съзиданието и организацията на социа­лен принцип. Ще намерите призванието си в световни движения или в крупни търговски, политически институции, сфе­ри на управлението, държавничеството. Вие ще успеете да въплътите в реалността мечтата си за мир, братство и любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ