viking-2189837_1280-compressor

Викингски хороскоп

Викингите били племена, населявали бреговете на Скандинавия. Те живеели през ранното Средновековие. В скандинавската митология имало много легенди за богове и богини. Върховен  бог на скандинавския пантеон бил Один - богът на сътворението, а главна богиня - неговата съпруга Фриг. На голяма почит се радвали още богът на земеделието Фрей и най-красивата сред богините - Фрея.

Ако искате да разберете каква зодия сте според хороскопа на викингите, намерете по-долу рождената си дата и вижте какво се предсказва за Вас и кой бог управлява периода на Вашето раждане. 

 

Фрей (22 декември – 20 януари)

Фрей е богът на земеделието. Затова представителите на тази зодия предпочитат уединението на малките населени места пред големите градове. Трудолюбиви са, понякога на границите с работохолизъм. Склонни са да пренебрегват близките си за сметка на служебните ангажименти.

Елемент: Земя; Цвят: червено и кафяво

 

Вали (21 януари – 19 февруари)

Вали е бил син на главния бог в скандинавската митология – Один. Според хороскопа на викингите, родените под знака на Вали се славят с постоянство. Не се спират пред нищо, за да достигнат целта. Най-негативното им качество е отмъстителността. В преследването на целта си са готови да загърбят дори най-близките си. Представителите на тази зодия са кариеристи и рядко обръщат внимание на семейство и приятели.

Елемент: Въздух; Цвят: синьо и зелено

 

Фриг (20 февруари – 20 март)

Фриг, позната още като Сага, е главната богиня в скандинаската митология. Тя покровителства дома и семейството. Представителите на тази зодия са домошари. Предпочитат са стоят при семейството и децата, вместо да са на шумни купони с приятели. Винаги поставят другите пред себе си, което често им носи проблеми.

Елемент: Вода; Цвят: бяло и зелено

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ