cinderella.bg-kak-da-izberete-podhodiashtata-roklia-za-sabitie

Как да изберете подходящата рокля за събитие?

Предстои ви събитие, на което нямате никаква представа как искате да изглеждате и какво ще облечете. Имате ли множество дрехи, които не са подходящи или дори не ви харесват вече? Ако всичко изброено до тук описва вашата ситуация, в днешната статия ще ви помогнем да намерите решение.

 

Какво е събитието?

На първо място е добре да прецените, какво е събитието и как според вас би трябвало да изглеждате на него. Ако е строго официално, вероятно е добре да се насочите към избирането на нова рокля. Също така може да обуете панталон в свеж цвят, в съчетание с интересна блуза с елементи.

Не забравяйте, че детайлите също са от голямо значение. Насочете се към нови бижута и красива дамска чанта. За обувки изберете сандалите, една удобна и стилна обувка, която ще стои страхотно, както с рокля, така и с панталон.

Ако събитието не е толкова официално, отново може да заложите на рокля, но по-ежедневна. Флоралните мотиви и онези на точки са страхотни за подобен случай.

Изберете шал, с който да направите интересна прическа или просто да се загърнете с него, ако времето захладнее. Тази визия може да съчетаете със сникърси от естествена кожа, за да ви бъде удобно, но и да сте стилни.

Тип, цвят и детайли

Винаги се опитвайте да пречупвате облеклото, за което и да е събитие, през собствената ви призма, предпочитания и форма на тялото.

Дори и някоя рокля да ви се струва страхотна, може цветът да не е вашият или пък детайлите по нея да не ви харесват. Затова се насочете към типа на вашето облекло. Съобразете го изцяло със собственото си тяло, за да може да скриете някои недостатъци, но да покажете и дългите си крака или красива талия.

Относно цвета, се замислете за своя цвят на кожата, както на очите и косата ви. Това ще ви бъде ориентир за нюанса, към който да се насочите.

За лятото ви препоръчваме да изберете по-свежите цветове в синьо, а самият нюанс на цвета изберете вие.

Кройката също е от голямо значение. Искате ли да покажете талията си, чрез използване на коланче, което да пристегне точно там?

Предпочитате ли да скриете бедрата си, но пък имате красиви глезени? Всички тези и още много въпроси може да си зададете при избиране на точната кройка за визията ви. Така ще се спрете на идеалния вариант, в който ще се чувствате модерна и уверена.

Какви са вашите предпочитания?

За да си изкарате страхотно и да не мислите непрекъснато за облеклото си, трябва да се спрете на модели, които са изцяло отговарящи на вашите предпочитания. Това ще ви помогне да се чувствате добре, да се приемете в новото ви облекло и разбира се, да излъчвате женственост, елегантност и увереност.

Ако ви предстои важно събитие, е време да започнете да пазарувате онлайн и да пробвате различни комбинации.

Не се спирайте да съчетавате смели цветове, да пробвате рокли и страхотни панталони. Винаги се доверявайте на удобни и свежи обувки, които да са страхотно допълнение към всяка визия. Какво избрахте вие?

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

МОДЕРНА     РУБРИКИ