cinderella-kak-da-organizirate-i-obnovite-detskia-garderob-prez-proletta

Как да организирате детския гардероб през пролетта

[spacer height="10px"]

Пролетта е вече тук. Доказателството за това са цъфналите дървета и аромата на цветя, по-дългите дни, слънчевите и топли моменти. Но също така и резките промени в температурите. И именно поради тази причина е добре да се заемете с организацията и обновяването на детския гардероб.

Много майки прекарват време в размисъл как да подредят дрешника на детето си, така че да е функционален и практичен. Ако децата ви имат собствено пространство за дрехи, може да е трудно да поддържате всичко на мястото му. В тази статия сме подготвили няколко съвета за това как да подредите и обновите гардероба при смяна на сезоните.

[spacer height="20px"]

Премахнете ненужните дрехи

Време е да прегледате наличните есенно-зимни дрехи и да ги замените с пролетни и летни. Тази задача може да ви се стори изключително хаотична, но е важно да отделите малко време, за да прегледате всички дрехи, които има, и да разберете кои от тях вече не се използват или носят от децата ви.

След като сте отделили и прегледали всички зимни дрехи, ще пристъпим към тяхното съхранение. За тази цел ще използваме кутии или органайзери, като сгъваме дрехите, за да спестим възможно най-много място. Може да поставите кутиите върху гардероба, въпреки че може да разполагате и с други пространства, като например легло или диван, рафтове или складово помещение. Не забравяйте да поставите етикет на кутията, така че когато я вземете през следващия сезон, веднага да разберете какво има в нея.

[spacer height="20px"]

Направете списък с всичко необходимо за новия сезон

След като сте прибрали дрехите от изминалия сезон, е време да се заемете с изваждането на новите. Разпределете всичко налично на леглото и започнете да правите възможни комбинации и комплекти, така че да ви е по-лесно да се ориентирате какво ще бъде необходимо да закупите за предстоящите по-топли и слънчеви дни. Това е стъпка, която е изключително полезна, тъй като лесно ще разберете какви детски дрехи за момчета или момичета ще трябва да допълните в гардероба.

С помощта на лист хартия и молив направете подробен списък с дрехи, аксесоари и обувки, които ще бъдат необходими на детето ви. По този начин може да бъдете сигурни, че ще бъдете подготвени за пролетта, както и ще избегнете импулсивните покупки.

[spacer height="20px"]

Подредете гардероба според нуждите на детето

Вече настъпи моментът, в който да подредите дрехите за предстоящата пролет. За тази цел е важно да се вземат предвид нуждите на детето и да се организират дрехите му по лесен и достъпен начин. За съхранение на дрехите му трябва да се използват чекмеджета и рафтове, които са лесно достъпни за него. Ако искате да включите децата си в процеса на сгъване, окачване и прибиране и искате да започнете от ранна възраст (след навършване на 4 години е идеално), това е мястото, където малчуганите могат да се включат в домашните задължения.

Увличането на децата в домакинската работа е много важно и те трябва да бъдат научени от ранна възраст да бъдат отговорни и да сътрудничат. Научете ги сами да избират дрехите си и да се обличат сами. Важното тук е да не очаквате съвършенство. Това е просто намиране на начини да позволите на децата да поемат някаква отговорност, свързана с домакинството.

За да бъде лесно да откриете необходимата дреха, ви съветваме да ги подредите по логически начин. Например, може да започнете от горе надолу – връхните дрехи може да бъдат най-отгоре, след което може да позиционирате блузи и тениски, панталони, чорапи и бельо.

Добавете стикери, за да идентифицирате дрехите, които държите в чекмеджетата, по най-лесния възможен начин. Така детето ще може лесно да намери определена дреха от пръв поглед и ще успеете да му помогнете да бъде по-самостоятелно.

[spacer height="20px"]

Какви дрехи е важно да присъстват в пролетния гардероб на вашето дете?

Тъй като пролетта лесно може да ви изненада с разнообразие от температури, е добре да разполагате с разнообразни варианти. Съветваме ви да изберете различни връхни дрехи като жилетки, тънки якета и пуловери, тъй като пролетта както с топли и слънчеви дни, така може да ви изненада и със по-ниски температури и дъждове. Разбира се, добавете тениски, тънки блузи, панталони, рокли и полички за момиченцата. Подберете детски дрехи - онлайн магазин Doniceta, място където можете да откриете както ежедневни, така и дрехи за по-специалните поводи.

Следвайте нашите съвети и лесно ще постигнете целта да организирате гардероба на децата ви и да добавите необходимите новопопълнения. Заложете на удобни материи, в които детето ви ще се чувства добре и комфортно. Вземете изцяло предвид сезона, защото в променливото време все още може да има по-студени дни. Размерът и разнообразието на дрехите са от изключително значение, затова избирайте внимателно и заложете на разнообразни цветове - независимо дали са ярки или в нежни нюанси!

[spacer height="20px"]

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

МОДЕРНА     РУБРИКИ