interesni-nachini-da-obyavite-pola-na-bebeto

6 интересни начина да обявите пола на бебето

 

Може би  вече сте чували  за западната традиция, която започва да се налага със светкавични  темпове вече и у нас. Става дума за така наречените партита за разкриване на пола на бебето. В случай, че все още не сте запознати  с това събитие, няма страшно. В тази статия ще ви разкажем повече.

 

Какво представляват тези партита?

Партита за разкриване на пола са събития, в които  по интересни начини полът на очакваното бебе бива съобщаван пред родителите, цялото семейство и приятели.

Тук е важно да споменем, че родителите на бебето също не знаят пола и го научават заедно с останалите гости.

Личният лекар, който е наясно какъв пол е детето, го записва на бележка и  я предава на организаторите на партито, които  поемат  всичко в свои ръце без да разкриват пред родителите.

Както можете да си представите, тези събития са изключително наситени на емоции и вълнения, но преди всичко са и събиране на хора и изискват организация на празника.

Трябва да се вземат  предвид украсата, музиката, кетърингът и други фактори.

Ако Вие сте избрани да организирате подобно  събитие, можете да намерите свежи продукти за менюто, домашни потреби и стоки декорация в Kaufland. А, в случай че имате нужда от  вдъхновение за начина, по който да бъде разбран пола, прочетете нашите идеи:

 

1. Сладка изненада

Тук идеята е да се отиде в сладкарски  цех и  да се поръча торта, мъфини, пасти или  каквото сладкарско произведение Ви дойде на ум. Трябва предварително да обясните на сладкарите каква е целта на десерта и според пола, вътрешността му  да бъде оцветена или  в розово, или  в синьо. Така освен сладка наслада, присъстващите ще получат  и  уникална изненада.

 

2. Нетърпение, та пушек се вдига

Всички  сме виждали  колко ефектни и атрактивни стават  снимките с димни ефекти. Защо не подарите на очакващата двойка една незабравима фотосесия с елемент на изненада? Можете да поръчате димки, които  да произвеждат  син или розов пушек и да наемете професионалист, който да заснеме момента, в който родителите разбират пола. Гарантираме Ви, че ще създадете спомен за цял живот!

 

3. Бум! и очакването приключи

Истинска класика в жанра! Парти без балони не може, а ако искате да им предадете не декоративна, а главната роля, това предложение е точно за Вас.  Намерете непрозрачни балони и  ги  напълнете с цветни листчета в зависимост  от  пола на бебето. Родителите трябва заедно  да пукнат  балона или балоните и  да разберат пола на бъдещето си дете.

 

4. Новина озари небето

Това е една прекрасна идея, но е подходяща само за вечерни партита. Изчакайте да се свечери и щом е тъмно, можете да изтреляте в небето фойерверки  в съответния цвят. Огнените рисунки по небето винаги  са били  запленяващи  и  атрактивни, но тези ще бъдат и изключително лични  и  специални. Не забравяйте да снимате!

 

5. Никога не сме твърде възрастни за игри!

Вероятно и Вие като  дете сте обичали  да играете с водни балони или водни пистолетчета с приятелите си. Защо не им припомните за това безгрижие и забавление като  вкарате и  елемент на изненада? Има платове, които  променят  цвета си при намокряне. Можете да поръчате такива тениски  и  нека игрите започнат!

 

6. За хай-тек любителите

Можете да наемете дрон, който да премине през въздуха над Вас, носейки постер с дългоочакваната новина. Вместо постер може да разпръсне и цветен прах или конфети. Идеите са много!

Бонус: Дронът може да заснеме и  реакцията на гостите отвисоко.

 

Новият  член на семейството винаги  е повод за радост, а с тези идеи можете да обявите и пола му  по незабравим начин!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

У ДОМА     РУБРИКИ