КОГАТО СТЕ ИЗБРАЛИ КРУИЗ

Когато сте избрали круиз

Лятото дойде 🙂 Докато се радвате на слънчевите дни, изберете своя круиз. Той ще ви предложи почивка в лукс и комфорт, вечерни забавления на борда на кораба и екскурзии на брега. Какво повече му трябва на човек 🙂

Трябва да знаете...

Круизите стават все по-предпочитан начин за почивка. Много хора избират този тип пътешествие, защото им дава възможност да разгледат повече забележителности и да пътуват в по-голям комфорт. Круизните кораби са луксозни и пълни с много забавления. Тук няма да ви оставят да скучаете. Друг плюс на круизите са екскурзиите на брега. Преди пътуването разгледайте какви екскурзии се предлагат и кои градове ще посетите.

КОГАТО СТЕ ИЗБРАЛИ КРУИЗ

Трансфери до пристанището

Когато закупите круиз, вие сами трябва да организирате придвижването до кораба, освен ако не е уговорено друго. Важно е да сте на борда поне 2 часа преди отплаването. Предлагат се и пакети с включени самолетни билети и летищни такси и трансфери.

Документи

Вземете си международния паспорт и личната карта (с валидност поне 6 месеца след края на пътуването). Възможно е паспортите да останат на рецепцията на кораба. В този случай ще ви трябва лична карта, за да може да слезете или да се качите на борда.

Разплащания на кораба

На кораба ви се открива бордна сметка. Разплащанията са в щатски долари или в евро. Храната е включена в цената на круиза. Допълнително се заплащат екскурзиите на брега, напитките и различни услуги като интернет, пране, гладене, бакшиши и др.

Официален език

Официалният език на круизните кораби е английски. Възможно е на някои кораби да се говори и на италиански, испански, френски и немски, но езика, който трябва да знаете е английски. Обслужването на екскурзиите на брега също се осъществява на английски език.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НА ПЪТ     РУБРИКИ