ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА

Детско парти

Всеки иска да направи детето си щастливо като организира весело детско парти. Можете да възложите организацията на парти агенция или да го организирате сами. Ако решите да организирате детското парти на вашето дете сами, няма да е достатъчно само да купите храна и да посрещате децата. За да направите партито наистина незабравимо, трябва да ангажирате вниманието на малките гости, да създадете интересна обстановка, да измислите интересна тема и разбира се има ли парти без торта и подаръци... Вижте няколко идеи от нас 🙂

Party time2

Да започваме...

Първото нещо което трябва да решите, ако сами ще организирате детското парти е мястото. Мястото трябва да е достатъчно, за да могат малките гости да се забавляват. Чудесна идея е да направите градинско парти, ако живеете в къща и времето позволява. Поканете гостите за детското парти със собственоръчно нарисувани покани.

Не забравяйте освен ден и час, в поканата да посочите и темата на рождения ден, например "Приказно парти", "Пиратска среща", "В търсене на съкровището" и т.н.

Подготовката...

На първо място решете каква ще е украсата - балони, покривки, надпис „Честит рожден ден“ и др. Подгответе изненадите за партито, напр. клоун, песни, специална програма, или изненади, свързани с определена тема. Ако партито е с тема "В търсене на съкровището", можете да скриете няколко ковчежета със загадки, така че, децата стъпка по стъпка да открият предварително скрито от вас съкровище. Ако партито е "Приказни герои" подгответе маски на любимите приказни герои на вашите малки гости.

ХОРОСКОП НА ЦВЕТЯТА
Party time3

Торта и подаръци

Няма незабравимо парти без торта и подаръци! Изберете тортата с вашето дете или направете домашна торта специално за случая! Знаем, че не сте забравили свещичките 😉 Когато подготвяте партито не се престаравайте с храната и не прекалявайте със сладкишите. Децата не са любители на гурме кухнята, затова изберете сандвичи, пица или паста.

Подаръците са най-важната част от партито! Ако решите можете да изненадате всичките си малки гости с дребни подаръчета, свързани с темата на партито или да направите томбола.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ