Drehi 1

Дрескод или код "Свободно"

Лято е. Време за парти - на коктейл, вечерно или градинско парти или при басейна... истинската жена знае как да се облече според случая. Може би се колебаете дали е подходящо да облечете панталон и блуза за лятно парти. Разбира се, че е подходящо, особено ако партито е през деня, но Cinderella.bg ви съветва за градинското и вечерното парти да се спрете на рокля. Няма друга дреха, в гардероба на една жена, която да я прави по-женствена и чувствена.

Знаете ли, че...

Понятието дрескод означава правила за обличане, с които трябва да се съобразяваме в определени случаи. Това са общи указания до участващите в мероприятие, в какви дрехи е желателно да бъдат облечени.

Още в Древен Рим император Октавиан е въвел задължително носене на тоги за участниците в събрания на сената. В пурпурен цвят били тогите на сенаторите, а за населението били белите туники. Постепенно дрескодът е започнал да показва принадлежност към определени социални или други групи.

Drehi 1

Рокля за всеки случай

Дължината на роклята може да е над или около коляното или до глезените. Прекалено официалните тоалети не са подходящи за лятно парти на открито. Винаги можете да заложите на класическата елегантност с "малка черна рокля", обувки на висок ток и малка чантичка. Черна или тъмносиня рокля подчертава хубавата фигура и прикрива недостатъци.

Бялото е подходящ цвят за лятото и придава ефирност и невинност. Ярките цветове са свежи и открояващи се, а флоралните мотиви придават женственост.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ