mis-mistar-nacia

Мис и Мистър Нация 2016

На 1 декември 2016 за осма поредна година в комплекс "Монтесито" се проведе традиционния благотворителен бал Коледни Ангели на носителките на титлите Мисис България, Лейди България, Мисис Баба и Мисис Дама на годината съвместно с първото издание на конкурса "Мис и Мистър Нация 2016". Организатори на събитието са FAMOUS MS и Меги Савова. Специални гости бяха Мисис Вселена Олга Торнер и Мисис Русия Надя Лисенко. И този път се събраха средства за благотворителна инициатива.

В първи тур от конкурса Мис и Мистър Нация участниците се представиха в национални носии от различни краища на България, дело на ГАЙТАН. Във втори тур дефилето премина с ръчно изработени и рисувани тениски на Лейди България Мелинда Сейдия и нейната марка Melinda's. Мъжете представиха мъжките колиета на EL-NES BOUTIQUE и младата дизайнерка Инес Боянова.

mis-mistar-nacia

Във финалния трети тур жените дефилирафа в официални и вечерни рокли на MIRAVISION - носителка на наградата Best Brand Awards за 2012г. Мъжете бяха облечени с костюмите на Сватбен Център София, а с роклите им пък блестяха двете водещи - чаровната журналистка Нели Пандилова и репортерът на в-к "Телеграф" и Miss Top of the World Елизабет Методиева.

Победителите - Жени

Лице на организаторите "FAMOUS" - Алиса Сейдия

Miss Nation Teen - Мелади Тодорова

Miss Nation International - Николета Ангелова

Miss Nation World - Евелин Николова

Miss Nation Universe - Ана-Мария Ваклинова.

Мъже

Mr Nation Teen - Борис Върбанов

Mr Nation International - Салех Абас

Mr Nation World - Константин Айвазов

Mr Nation Universe - Евгени Коцев.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ