cinderella-misis-baba 9

Избраха Мисис Баба и Мистър Дядо 2022

Атрактивната 13-та надпревара за титлата Мисис Баба и за втори път Мистър Дядо се проведе на 25 февруари 2022 година в бална зала Монтесито при спазени мерки за сигурност

„Това е положението…. Съобразяваме се със ситуацията, но не нарушаваме традицията да коронясаме победителките... И за втори път си имаме и Мистър Дядо“, каза продуцентката на конкурса Меги Савова.

 

Водещи на събитието бяха Дони Василева и Иво Танев.

Победителите получиха подаръци от Dony Cosmetics и Assos Diamond.

 

Журито в състав Евелина Макриз, Анелия Петкова, Капка Амзина, Диана Петрова, Росица Стойчева, Диана Филипова и Нели Пандилова избра следните победители:

Мисис Баба 2022 - Магдалена Динкова - майка на трима сина и баба на внучка.

Обича и спазва българските традиции, като предава на поколенията семейните ценности. Трети мандат кмет на село в община Мездра. В свободното си време обича да готви предимно сладкиши.

 

Първа подгласничка - Катя Илиева - журналист.

Има едно внуче (поне за сега). Обожава професията си, обича да кара колело в свободното си време.

 

Втора подгласничка - Яна Дръндова - работи в частния сектор.

Обича да пътешества, да покорява върхове. Посветила е живота си на висшето образпвание - цели 18 години - качество на обучение на студенти.

 

Трета подгласничка - Анатолия Иванова - икономист.

От 10 години живее в Кипър и се занимава с туризъм - превежда на руски туристи. Обича да пише и чете. В България прекарва времето си с внуците

 

Мистър Дядо 2022 - Васко Василев Базилио - артист изпълнител в БНР.

По образование - Богослов. Обожава кулинарното изкуство. Любими занимания - да рисува и да се разхожда сред природата. Предпочитани места - Родопите.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ