CINDERELLA-MISIS BG 2018

20 години Мисис България

Избраха носителките на титлата Мисис България 2018

За 20-та поредна година на 26 октомври 2018, в „Сити Марк Арт Център“ гр. София, бяха избрани новите носителки на най- престижната титла за омъжени дами „Мисис България 2018”.

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20-те финалистки, които се бориха за титлата „Мисис България 2018". За втори път бяха избрани и техни подгласнички, които ще представят страната ни на международни конкурси.

По традиция журито бе съставено от носителки на тази титла през годините. Тази година конкурса подкрепи “Асоциация за талантливи деца” в лицето на Богдана Желявска и актьора Ники Сотиров.

В първи тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства, които разказаха за тях.

В третия тур по традиция участничките дефилираха с официалните тоалети.

Гостите получиха като комплимент чаша вино от Better Half и вкусни хапки от ресторант Ив и Тополите, както и води Бачково.

По традиция всички участнички получиха подаръци от Refan, Velmar, Dary travel, процедури от ProDerma, Tonino Lamborghini, Alex fashion, boutique Via Roma 7, бутик Резерве, бижутата на Maria Yoncheva, Premium Health Products, Boom swimwear, Bridal  Fashion, 1 Meter Chocolate.

За грима и прическите на участничките се погрижи екипът на Code beauty. Украсата  в залата бе дело на Raro Agency wedding.

Освен прекрасните изпълнения на талантливите деца от Асоциацията, гостите в залата имаха възможността да чуят световноизвестния тенор Джузепе Камбоне, подарък за юбилея от генералния спонсор на Мис Италия Мишеле Райноне.

7-етажната торта за юбилея беше дело на Mladman Cakes.

Водещи на събитието бяха носителките на титлата Мисис България Маги Сидерова и Мариана Маринова.

Победителки станаха:

Сребърни медалистки

Мисис България Worldwide 2018 – Лидия Янева - на 36 год., живее в гр. София, има 1 син, магистър по право, по професия е юрисконсулт, занимава се с аеробика, най-важното нещо за нея е семейството;

Мисис България Top of the World 2018 – София Паскалева - на 38 год., живее в гр. София, има син и дъщеря, управител е на студио за красота, обича спорта и да пътува, била е предизвикана да участва в конкурса от своите деца, девиз: „Няма невъзможни неща. Всичко се постига с воля и постоянство“;

Мисис България Transcontinental 2018 – Полина Паньова-Билик - на 30 год., живее в гр. Карнобат, има 2-ма сина, по професия е лекар – ендокринолог, обича да рисува и да пее, участва, защото носи каузата на конкурса в себе си, девиз: „Цели се в луната, дори и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда“;

Мисис България Universal 2018 – Ивета Костадинова - на 32 год., живее в гр. София, има 2-ма сина, професионален модел, по професия е художник, занимава се с перманентен грим, предложението за участие в конкурса всъщност е на нейният съпруг.

 

Носителки на титлата Мисис България 2018

„Mrs Bulgaria” 2018 World – Яна Средкова - на 38 год., живее в гр. София, има 3 деца - дъщеря и двама сина, има собствен бизнес, желае да даде личен пример за човечност и доброта с популяризиране на кампаниите на конкурса, девиз: „Свят без любов – релеф от човешки останки“

“Mrs Bulgaria” 2018 Earth – Роксана Кирилова - на 35 год., живее в гр. София, има 1 син, по професия е застраховател, девиз: „От всичко най-важно е да си щастлив и няма значение дали знае целия свят или знаеш само ти“;

“Mrs Bulgaria” 2018 Europe – Станислава Андреева - на 26 год., живее в гр. Бургас, има 1 син, с две образования – право и туризъм, говори 3 езика, определя се като човек на изкуството – била е радио водеща, участвала е във вокални групи и представления, занимава се и с мода, девиз: „Напред и нагоре“

“Mrs Bulgaria” 2018 Universe – Галина Долапчиева - на 41 год., живее в Рим, има 2-ма сина, по професия е стоматолог, участва в конкурса, защото желае да подпомогне благотворителната кауза.

 

Снимки: Пламен Колев – Хайлайф

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ