misis-dama-2018-cinderella-1

Юбилейно издание на Мисис "Дама на годината" 2018

На 23 март 2018 г  в бална зала „Монтесито“ бяха раздадени за десети пореден път годишните награди  „Мисис Дама на годината“  2018. Собственик  и продуцент  на  наградите  и организатор на церемонията  са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на  Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него.

Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места.

Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е  те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое  име в обществото.

По традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина, отличени  на международни конкурси, предоставени от г-жа Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината” и победителят за 2017 Живко Енчев. Той представи специалната селекция вина на LIBERAESTATE, SALTY HILLS, LOGODAJ.

Тортата изненада за юбилея бе дело на сладкарници Неделя в лицето на Радослава Минчева, а специален поздрав към наградените и гостите на събитието отправиха красавиците от Хипнотик.

Наградените  получиха  подаръци от  PREMIUM HEALTH PRODUCTS Ltd Bulgaria, перли Велмар, Метър шоколад, Старнейлс, Kadiffe, Taff, изворна вода Бачково, Qwell, Locherber Milano.

На благотворителния търг бяха продадени картини на Иван Янаджиев, Цветелина Чорбанова, Маги Гигова, ръчно изработени бонбони от Анна Стефанова, вино с етикет на конкурса, предоставено от Вики Божилова, торта от списание Икономика и икона от Ради Орцева. Подаръците за томболата бяха донесени от предишните носитеки на този приз.

Средствата събрани на конкурса бяха предоставени на Борис Христов и каузата „ Да помогнем на Боби да проходи".

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Над 120 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9. Това са:

Категория "Информационни технологии"

В категорията "Информационни технологии" статуетката получи Анелия Костадинова - управител и собственик на „Компютър 2000”. Фирмата предлага софтуер за защита на личните данни. Отскоро фирмата е вносител на най-добрите масажни столове в света.  Компютър 2000 предлага и монтира едни от най-добрите камери за видеонаблюдение, както и решение за информационна сигурност. Наградата връчи Евелина Макрис.

Категория "Здраве и диагностика"

В категорията "Здраве и диагностика" наградата получи Кремена Месечкова - един от учредителите на генетична медико-диагностична лаборатория Геника, част от Геномен център България АД. Генетична лаборатория Геника е център за диагностика, профилактика и контрол на лечението на над 120 редки генетични болести и генетични предразположения в България. Наградата връчи Сарнела Гечева.

Категория "Успешен бизнес"

Статуетката получи Яна Средкова - мениджър на развлекателния център „Play Park". Тя ръководи екип от над 40 човека. Play Park е и единственият детски център, който си партнира с UNICEF. Политиката на комплекса излиза от рамките на обикновеното, като осъществява кампании, насърчаващи четенето, благотворителността и положителния личен пример.  Наградата връчи Севдалина Дянкова.

Категория "Красота и здраве"

В категорията "Красота и здраве" наградата получи Дима Атанасова - рекламно лице и маркетинг мениджър на ПРОДЕРМА ООД. ПроДерма ООД е създадена в Обединените Арабски Емирства през 2002 г. с център за обучение в Дубай. Цялостната грижа за кожата е това, на което компанията се е посветила представяйки само едни от най-добрите, световно известни лаборатории. Наградата връчи Невена Мирчева

Категория "Здраве - успешен мениджмънт"

В категорията "Здраве - успешен мениджмънт" наградата получи Мерлин Хасанова представител на болница Гювен Анкара за България. Болница Гювен е многопрофилна болница  създадена през 1973 година в Анкара и е първата и единствена частна болница в Турция, която работи  вече 45 години без прекъсване. Наградата връчи д-р Веси Бельова.

Категория "Чуждестранен партньор"

В категорията "Чуждестранен партньор" статуетката получи Елена Крумхолц – д-р дерматолог, член на дамски бизнес клуб в Швейцария. Има офиси в Цюрих, Франкфурт, Москва, Монако, Ница и Дубай. Наградата връчи Дони Чачова.

Категория "Социален проект"

В категорията „Социален проект“ наградата беше присъдена на предаването „Бригада нов дом" по BTV с водеща Мария Силвестър.  Това предаване е един от най-добрите социални проекти реализирани в национален ефир. Наградата връчи Иван Рупчин.

Категория "Лоялен партньор"

В категорията "Лоялен партньор" статуетката получи Боби Чолакова от BIG1.bg. Наградата връчи Пепа Попова-Канева.

Категория "Благотворителност"

В категория "Благотворителност" статуетката беше връчена на Гергана Ташкова - управляващ съдружник и производствен директор на „Марс Амор" - българският производител на бронежилетки. Наградата връчи Милена Шаркова.

Категория "Мистър на годината"

Статуетката получи Атанасиос Сотириадис – магистър фармацевт, основател на ‘PREMIUM HEALTH PRODUCTS Ltd Bulgaria. Фирмата предлага лайфстайл медицинска козметика и хранителни добавки, натурални с хипоалергични съставки, изработени и произведени от подбрани гръцки производители. Първите продукти на нашия пазар и по света с прозрачни етикети Брайл на български език. "Не е маркетинг а КАУЗА! Слепите хора НЕ са болни. Те са нашите приятели, съседи, родители, нашите деца!" Наградата връчи Елица Стойчева.

Снимки: Хайлайф, фотограф: Емил Колев

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ