dama-na-godinata2019

Мисис Дама на годината 2019

На 29 март 2019 година в бална зала „Монтесито“ се проведе „Мисис Дама на годината“

За единадесети пореден път в последния петък на месец март в бална зала „Монтесито“ бяха раздадени годишните награди за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“ 2019. Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое име в обществото .

Над 150 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 10.

По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню с най-добрите вина,отличени на международни конкурси ,предоставени от г-жа Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината” и Методи Георгиев –изпълнителен директор на Винарска изба Логодаж. Десертът бе предоставен от сладкарници Неделя в лицето на Радослава Минчева. Наградените получиха подаръци от PREMIUM HEALTH PRODUCTS Ltd Bulgaria ,изворна вода Бачково ,Refan ,Body Talk , Velmar , ароматна карта за кола от Locherber Milano и паричен ваучер за покупки в шоурум Gallerato. Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Наградени дами на годината:

1. Категория „Здраве и красота ”- Теодора Давидкова – Body talk. От 2017 г. е собственик на студио за здраво тяло Body T@lk и марката Body T@lk. Студиото разполага с 2 от най-новите апарати на LPG: CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB. Апаратите са от най-новото поколение апарати на LPG и предоставят най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло. В студиото ще откриете и последно поколение уреди за отслабване, стягане и моделиране на вашето тяло и лице, както и висок клас козметика за тях, безиглена и кислородна мезотерапия за лице и тяло, криотерапия, нефритената термотерапия, диамантено микродермабразио, премахване на петна и разширени кръвоносни съдове, фотоподмладяване, лечение на акне, фотоепилация и още много други терапии и процедури специално подбрани за вас. Наградата връчи д-р Бельова от Spectro Aesthetics.

2. Категория “Будители – В името на детето “- Ваня Ламбева председател на Сдружение Дива Земя, чиято цел е да подпомага развитието на талантливи деца, да подпомага възрастни хора, деца и хора в неравностойно положение, с увреждания и в риск, да изгражда, опазва и поддържа паметници на културата и други обекти, да съдейства за опазване, укрепване и постигане на по-добро равнище на здравното и физическо състояние и култура на населението, чрез спортни, културни занимания, туризъм, научно- изследователска дейност и подход, разпространение на знания, провеждане на училищни образователни програми, развиване на личните умения и подпомагане на реализацията на личността, да извършва дейности по промоция на здраве и профилактика на болестите, да съдейства, организира и реализира дейности за създаване на по-добра социална, жизнена и околна среда. Наградата връчи Яна Средкова.

3. Категория „Добивна промишленост и строителство “ – Диана Миткова - „Видекс Армс Ltd е създадена през 2001 година и към днешна дата е една от водещите фирма на българския пазар в сферата на пробивно взривните работи. От самото си създаване мотото на фирмата е да предостави на клиентите си качествено обслужване на реални пазарни цени. Целта на фирмата е непрекъснато технологично и квалификационно подобрение, за да може да задоволява качествено и в срок изискванията на партньорите им . Наградата връчи Анелия Костадинова

4. Категория „Социален проект" - Петя Цветанова – фондация Свети Никола. Петя Цветанова е председател и изпълнителен директор на Национален фонд "Свети Никола". За изминалите 20 години е поела ангажимента за хиляди деца - сираци, с физически и ментални увреждания, както и възрастни психично болни, пребиваващи в социални домове. Заедно с великия Йордан Радичков е кръстница на 98 деца сирака, чиято съдба и начин на живот успява да промени. Наградата връчи Милена Шаркова.

5. Категория „Правосъдие “ – Богдана Желявска - съдия в СГС от 2004 година. Сред председателстваните от нея асоциации е тази за подкрепа на децата -неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставя им възможности за развитие и усъвършенстване. Нейните членове са много и се изявяват в различни сфери на обществения и културния живот – хора на изкуството, юристи, лекари, общественици. Сред тях са изявени творци като Ники Сотиров, Васил Петров, Вида Пиронкова, Веси Бонева, Петър Пиронков, Ана-Мария Гюзелева, Красимира Колдамова, Явор Велчев. Наградата връчи Биляна Тончева.

6. Категория „Лоялен партньор„ – Снежана Спасова. През 2011 г. регистрира Вайн Консултинг Къмпани ЕООД с основна дейност организация на винени събития, развитие на винената култура, издателска дейност, маркетинг, ПР и реклама, свързани с виното. Оттогава до днес инициатор и съорганизатор на Националния конкурс „Сомелиер на годината“/Sommelier of the Year/, организатор на Вино на годината /Wine of the Year/, летния фестивален уикенд “Tasty Summer“. Наградата връчи Гергана Ташкова.

7. Категория „Медии и журналистика“ - Цвета Герчева от Woman.bg. Наградата връчи Магдалена Гигова.

8. Категория „Чуждестранен патньор” – д-р Елена Крумхолц - Неовитал частен институт – Германия. Наградата връчи Евелина Макриз

9. Категория„Култура и изкуство“- Стояна-Мария Константинова Мутафова, по известна като Стоянка Мутафова. Най-възрастната играеща актриса в света. Наградата връчи Ники Сотиров.

10. Почетен плакет на церемонията получи Мария Грубешлиева-Муки - най-талантливата и всеотдайна дъщеря. Наградата връчи Теа Шаркова.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ