79385191_10156457182505843_3802191666471763968_o

Коледен спектакъл "Песен за дете"

Зам.-кметът на Столична община Албена Атанасова подкрепи Коледния спектакъл "Песен за дете"

Събитието беше организирано от Фондация "Мечта за дете" и е в подкрепа на мечтата за най-съкровеното и значимото за всяко семейство – да бъдат родители.

"Столична община също оказва подкрепа на младите семейства и предприема мерки, свързани с повишаване на раждаемостта. Кампанията "Нека бъдем по-добри, насочена към подкрепа на различни социални инициативи, тази година се фокусирала върху една много важна обществено значима кауза: Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми - "Да сверим биологичния си часовник". Има много двойки, които в живота си минават по този дълъг път, сблъскват се с болката и отчаянието, но когато следват мечтата си, не се отказват и имат вяра детската усмивка ще озари дома им. Тогава си казваме, че целият този път си е заслужавал!", каза Албена Атанасова.

Тя получи почетния знак на Фондация "Мечта за дете". "Поздравявам всички лица, които популяризират каузата и се надявам химна на организацията "Мечта за дете" да добие повече популярност и с посланието си да зарежда с надежда", допълни зам.-кметът на Столична община.

Снимка: Хайлайф

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ