Изберете кетъринг за вашето събитие в Yuma.bg

Yuma.bg е първата платформа в България, която обединява най-добрите кетъринг компании на пазара, предоставяйки на клиентите възможността да си персонализират идеалното меню за техните събития.

Yuma-Cinderella

Тази иновативна платформа променя начина, по който хората търсят и резервират кетъринг услуги, предлагайки уникална възможност на клиентите да изберат от най-добрите кетъринг компании в България, включително големи и утвърдени имена като Red Devil Catering, Rene Catering, Linstant Catering, Royal Catering и още.

С платформата, всички необходими услуги, като обслужване, обзавеждане, мултимедия и озвучение, са само на няколко клика разстояние.

Платформата е създадена от Юлияна Маршова - бивш модел, предприемач и дългогодишен мениджър във финансовата сфера.

Как е възникнала идеята за Yuma.bg, ни разказа и самата Юлияна Маршова:

Идеята за Yuma.bg възникна, когато навършвах 30 години. Исках да отпразнувам този важен момент с близки и роднини по специален начин. Забелязах, че търсенето на кетъринг услуги в интернет беше ограничено и често времеемко. Това ме подтикна да създам платформа, която да улесни не само мен, но и другите хора, които търсят перфектното кетъринг решение за своите събития.

Юлияна и Yuma.bg представляват синергията между амбицията на една жена и възможностите на модерната технология.

От Cinderella.bg пожелаваме успешен старт и множество вдъхновяващи събития през пътя на Yuma.bg!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ