ДЕН 25

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Любов към себе си

Здравей, приятелю. Всичко започва от любовта, а любовта започва от теб! Затова още от началото на курса, ти постепенно усвояваш навиците на хората обичащи себе си. Виж какво още можеш да добавиш. 

4 навика на хората обичащи себе си

 

1. Ти си уникален!

Всеки човек, който обича себе си, цени своята индивидуалност и се харесва. Това не означава, че хората, които обичат себе си харесват всяка част от тялото си и всяка страна на характера си. Напротив. Те често се стремят да променят това, което не им харесва, да се развиват и усъвършенстват. Да харесваш себе си и своята индивидуалност означава да се приемаш такъв какъвто си без да се осъждаш за това!

 

2. Критиката е забранена!

Всеки човек, който се обича се фокусира върху положителното в себе си и никога не се критикува. За хората, обичащи себе си критиката е забранена! Това не означава, да не поправяш своите грешки или да не забелязваш своите слабости. Напротив. Хората обичащи себе си поправят допуснатите грешки, а не ги скриват. Те се развиват, но не като се спъват с критики и обиди, а като се насърчават с вяра и обич.

 

3. Какви са твоите нужди?

Всеки човек, който обича себе си удовлетворява своите нужди - както физическите, така и емоционалните. Колко често правиш нещо, което не искаш, отиваш някъде, където не желаеш или си в компанията на хора, които не харесваш? Когато имаш нужда от прегръдка - прегръщаш ли? Когато си жаден - пиеш ли вода?

Хората, които обичат себе си се съобразяват със своите нужди! Като начало започни да се вслушваш в себе си и да осъзнаваш от какво се нуждаеш точно сега.

 

4. Грижа за тялото

Любовта към себе си се проявява и чрез навика да се грижиш за своето тяло. Всеки човек, който обича себе си цени тялото си. Той се стреми да го храни с по-добри храни, да се съобразява с неговите нужди, да си почива, когато е уморен, да го тренира, за повече сила и гъвкавост, да го глези с масажи и т.н. Откажи се от някои вредни навици, които ти пречат - като недоспиване, алкохол, цигари.

Ангелски съвет за деня

Вижте Ангелския съвет ТУК>

Утвърждение за деня + твоите утвърждения

Аз заслужавам и получавам най-доброто!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ