ДЕН 27

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Предай нататък

Вече си в 27-ия ден от твоето вълшебно пътуване към себе си. Изминахме дълъг път заедно. 

От днес се старай да правиш добро всеки ден. Ще разширяваме канала на даването и получаването.

Даване и получаване

Скъпи приятелю, приемащата ръка е отворена. Ако стиснеш ръката си в юмрук (за да не изпуснеш, това което имаш) няма да дадеш, но няма и да можеш да получиш. За да получаваш, трябва да отвориш широко ръка. Истинското щастие е в баланса на даването и получаването.

От днес се опитвай всеки ден да даваш добро. Давай нещо от себе си безплатно. Напиши статия за нещо полезно, изпрати линк към този безплатен курс на свои приятели, за да променят живота си, нахрани бездомно животно, дай дребни пари на уличен музикант, помогни на колега, ако имаш знания в определена област, напиши нещо за това или снимай видеоклип. Основно правило е да даваш само това, което ти е приятно. Ако не ти е приятно да дадеш пари на просяк, не се насилвай. Тогава нахрани птичка или помогни на някой незрящ.

Почти месец ти получаваш безплатно този курс, защото аз съм щастлива, че мога да ти го дам. Помисли какво ти можеш да даваш на другите и да се чувстваш щастлив.

Можеш например да споделиш този курс във Фейсбук. Така приятелите ти ще го получат безплатно.

Сподели линк към Курса във Фейсбук>>>

И така, от днес се стреми да правиш добро всеки ден! Колкото повече, толкова по-добре. Един от вселенските принципи е колкото даваш, толкова ще получаваш. А за да живееш в Изобилие, трябва да разшириш канала на даването и получаването.

Даваш, това което искаш, а получаваш, това от което имаш нужда!

Утвърждение за деня + твоите утвърждения

Аз заслужавам и получавам най-доброто!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ