flowers_GJGno49O-compressor

С аромат на лавандула

За всички, които се нуждаят от почистване на лицето, предлагаме почистваща процедура с аромат на лавандула. С тази процедура, която можете да направите сами вкъщи, ще озарите лицето си и ще се се насладите на усещания и аромати.

cinderella-pochistvane

Първа част - подготовка

Първата част е подготовка на кожата за процедурата. Отстранете грима, като използвате малко количество дегримьор. Най-подходящ е натуралния дегримьор, за който писахме в сайта. След като отстраните грима, изтрийте лицето си с памучен тампон, напоен с розова вода.

За тази част от процедурата ще ви е необходима вряла вода. След като отстраните съда от котлона, към заврялата вода добавете 1 капка етерично масло от лавандула. Поставете лицето си над парата и покрийте с хавлиена кърпа. Останете така докато усещате приятна топлина. Втората част е пилинга.

lavandula-original-compressor

Втората част

Втората част от процедурата е пилинг. Ще са ви необходими 1 супена лъжица домашен захаросан мед и 1 капка етерично масло от лавандула.

Разбъркайте ги в малка купичка и нанесете с пръстите на ръцете малко количество от меда върху лицето, като внимателно правите пилинг.

Масажните действия са леки, с кръгови движения на горе и на страни (от челото към слепоочията, от двете страни на носа към слепоочията и от средата на брадичката към долната част на ушите). Измийте добре лицето.

Финална част

Финалната част на процедурата е маската. За маската ще  ви е необходима хума, етерично масло от лавандула и розова вода. Към 3 супени лъжици от хумата капнете 2 капки етерично масло от лавандула и розова вода до получаване на каша.

Маската се нанася на лицето с четка или пръсти.

Оставете я да престои докато се стегне и изсъхне и я отмийте с хладка вода. След приключване на процедурата използвайте любимия си крем.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

КРАСИВА     РУБРИКИ