DD-05142016-0O1A9471-compressor

Новата АЗ

Най-подходящото време за промяна е Новолуние

Започни своя път към промяната сега. Сега можеш да свалиш онези 5 килограма, които натрупа, да започнеш да се грижиш за здравето си, да бягаш сутрин... Сега е времето за промяна. Но има една малка тайна - започни с малки крачки! Ако всеки ден правиш по една-две малки крачки, със сигурност, ще стигнеш там, където искаш. Ако разбира се, знаеш какво искаш!

За кораб без посока няма попътен вятър!

Определи посоката

За да определим посоката ни трябват 2 точки. Първата точка е началната - това е изходната позиция, т.е. мястото, на което сме днес.  Втората точка е тази, към която ще се стремим, а пътят към нея ще определи посоката ни.

Определи приоритетите си

Запишете 4-5 важни за Вас сфери от живота - например: здраве, лични отношения, бизнес и пари, пътешествия, хоби и развлечения, деца, личностно развитие и т.н. Изберете тези сфери, които са приоритетни за Вас днес.

 

Къде съм днес?

След като сте избрали приоритетите си, определете началната точка за всяка сфера от живота ви поотделно. Помислете от какво сте доволни, какво не ви достига, какво искате да промените категорично. Запишете го за всяка отделна сфера. Особено важно е да запишете това, което не харесвате и искате да промените. Не мислете дали е възможно, колко ще е трудно и т.н. просто го напишете.

Къде искам да съм утре?

Напишете 100 желания по сферите от живота, които определихте като приоритетни (здраве, бизнес и пари, лични отношения, деца, личностно развитие и т.н.). Нямате ограничение във времето. Пишете всичко което искате - малки желания, амбициозни цели, големи мечти. Не се органичавайте. След като напишете 100 желания, остава да изберете по 1-2 най-важни желания за всяка сфера.

Как ще стигна там?

За да постигнеш това, което никога не си имал, трябва да правиш това, което никога не си правил!

Трудно ли звучи? Не забравяйте малката тайна - малки стъпки всеки ден. Когато целите са по-големи или по-труднопостижими трябва да ги разделим на етапи. Дори най-дългият и труден път, разделен на малки крачки може да бъде извървян. Направете план и го изпълнявайте стъпка по стъпка.  Водата дълбае камъка, но не изведнъж, а постепенно. Бъдете като водата - гъвкави и упорити.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

УСПЕШНА     РУБРИКИ