take-532097_1280-compressor

Техника за поръчки до Вселената

Днес е най-подходящото време за промяна

Малко помощ - поръчка до Вселената

Знаете ли, че всеки от нас може да прави поръчки до Вселената?

В един симпатичен Наръчник за изпълняване на желания, Бербел Мор ни запознава с "вселенската служба за поръчки" и техниката за поръчване. Според авторката, най-добре се получава ако дадеш поръчката си по безобиден и нормален начин и след това я забравиш.

 

Техника за поръчване:

Поръчвайте където и както ви се иска. Можете да запишете поръчката си на лист и да я прочетете на Вселената през нощта от прозореца си или да направите някакъв малък измислен от вас ритуал. Можете да запалите свещ или ароматна пръчица, докато четете желанието си или да украсите стаята с цветя за ритуала, да сложите листа със желанието си в пощенски плик и т.н.  

Формулирайте поръчките си положително! Когато поръчвате стока в магазин, вие казвате какво искате, а не какво не искате (Например: искам синя риза, с дълъг ръкав, номер 42, а не: не искам пола, нито панталон, не искам цвета да е син, да не е номер 50 и т.н.).

Правете една и съща поръчка само веднъж! Много важно правило е след като направите поръчката да не си задавате въпросите - Дали някой ме чу? Дали да не повторя за всеки случай?

Когато поръчвате няколко пъти едно и също нещо значи допускате, че Вселената може да не изпълни поръчката!

Поръчките ще пристигат до вас по различни пътища. Някой ще ви каже нещо, ще попаднете на подходящото място и т.н.

Помнете, че поръчките се разкриват чрез вашата вяра, доверие, липса на съмнения, чрез това "да пуснеш" поръчката и да забравиш за нея!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

УСПЕШНА     РУБРИКИ