ПОДАРЪЦИ В СИНДЕРЕЛА

ПОДАРЪЦИ В СИНДЕРЕЛА

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН ПРОДУКТИ

Тук публикуваме онлайн издания със свободен достъп - курсове, книги, карти, списания на Синдерела и на Life and travel и други онлайн продукти. Можете да слушате и четете абсолютно безплатно всичко публикувано на страница "Подаръци в Синдерела".

ПРОЛЕТЕН БРОЙ НА СПИСАНИЕ СИНДЕРЕЛА

Вземете още един подарък за Великден - пролетния брой на безплатното онлайн списание Cinderella. В него ще намерите Красота от природата, Витамините, Новата АЗ, Здрави през пролетта, Рейки - лекуващи ръце, Във форма за лятото и още интересни статии за празничтните дни.

Щастливи пролетни празници, приятели! Синдерела

ЧЕТЕТЕ ТУК>

ИЗТЕГЛИ СИ КЪСМЕТЧЕ

ВЕЛИКДЕНСКИ КЪСМЕТИ

На яйцето кликни и късмет изтегли!

КАК ДА ТЪЛКУВАМЕ СЪНИЩАТА

Вземете безплатна книжка за сънищата. В нея ще видите 4 интересни факта, които трябва да знаете за тълкуването на сънища, защо ни трябва дневник, как да прогонвате лоши сънища, интересни поверия, как да си направите dreamcatcher и още много.

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

СЕДЕМ ЗАКОНА ЗА ИЗОБИЛИЕ

Вземете безплатна книжка за Изобилие. В нея ще откриете 7 важни закона за привличане на повече Изобилие в живота ви. Защо някои хора печелят достатъчно пари от любимото си занимание, а други работят усилено по цял ден и не постигат мечтания живот? Готови ли сте да допуснете изобилието в живота си?

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

СКОРО! ИЗОБИЛИЕ 

Ако сте абонирани за изданията на Синдерела ще получите на имейла си новата дневник-книга Изобилие веднага след публикуването й. Разпечатайте я, за да я ползвате и като дневник. Тя съдържа 29-дневна програма за Изобилие.

Подарявам ви я от сърце!

АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ АБОНИРАНИ, АБОНИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО ТУК>

АНГЕЛСКИ КАРТИ

Ангелите са около нас и ни помагат. Те ни нашепват отговорите, които търсим, изпращат ни точните хора и ситуации. Най-лесния начин да получите ангелска помощ е чрез ангелските карти на рейки мастер Арина. Можете да си теглите карта всеки ден или когато имате нужда.

ИЗБЕРЕТЕ АНГЕЛСКА КАРТА>

7 НАВИКА НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА

С какво се различават щастливите хора от останалите? Защо в сходни ситуации едни хора са щастливи, а други - не? Вижте отговорите в нашия малък подарък - безплатна книжка със съвети за щастие. В нея ще откриете 7-те навика на щастливите хора.

Бъдете щастливи! Синдерела

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

УЧАСТВАЙ БЕЗПЛАТНО В КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Курсът за изобилие е безплатна програма. Започва на Пълнолуние и продължава 29 дни (един лунен месец). Пътят, който ще следвате е път към вас самите. Защото Изобилието е заложено дълбоко във всеки от нас и вратата към него се отваря само отвътре! 

ЗАПОЧНЕТЕ БЕЗПЛАТНО КУРСА ЗА ИЗОБИЛИЕ ТУК>

КОЛЕДНА ТРАПЕЗА

Вземете още един коледен подарък - безплатна книжка за коледната трапеза. В нея ще прочетете за традициите, свързани с Рождество Христово, какво трябва да сложите на масата за Бъдни вечер, с какви вкусни гозби да зарадвате семейството и близките си за Коледа.

Вълшебни празници, приятели! Синдерела

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

КОЛЕДНИ КЪСМЕТИ

Cinderella ви предоставя 18 карти с късмети за Коледа. Изтеглете файла и го разпечатайте на цветен принтер. Можете да ги разпечатате на картон, за да имате твърди карти с късмети или на хартия, за да оформите късметите като свитъци, завързани с панделка.

Весели празници! Синдерела

СВАЛЕТЕ КЪСМЕТИТЕ ОТ ТУК>

ИЗТЕГЛИ СИ КОЛЕДЕН КЪСМЕТ ОТ ТОРБАТА

КОЛЕДЕН БРОЙ НА СПИСАНИЕ СИНДЕРЕЛА

Вземете още един подарък за празника - коледния брой на безплатното онлайн списание Cinderella. В него ще намерите Лунен календар за 2023, празнична трапеза, здрави през зимата, 7 неща, които носят късмет, бърза диета след празниците, 5 ритуала за изобилие и още интересни статии за празничтните дни.

Щастливи празници, приятели! Синдерела

ЧЕТЕТЕ ТУК>

ПРЕВЪРНИ СЕ В КРАЛИЦА

Всяко момиче е родено да бъде кралица! Открийте кралицата в себе си с плана на Синдерела. До празниците остава още малко! Създайте уют и пригответе вкусна трапеза за любимите си хора, не като Пепеляшка, а като истинска Кралица! С любов и благодарност!

Коледен подарък от сърце!

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ