ПОДАРЪЦИ В СИНДЕРЕЛА

ПОДАРЪЦИ В СИНДЕРЕЛА

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН ПРОДУКТИ

Тук ще публикуваме онлайн издания - курсове, книги, маратони, списания на Синдерела и на Life and travel, медитации и други онлайн продукти. Можете да слушате и четете абсолютно безплатно всичко, публикувано тук.

КАК ДА ТЪЛКУВАМЕ СЪНИЩАТА

Вземете безплатна книжка за сънищата. В нея ще видите 4 интересни факта, които трябва да знаете за тълкуването на сънища, защо ни трябва дневник, как да прогонвате лоши сънища, интересни поверия, как да си направите dreamcatcher и още много.

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

АНГЕЛСКИ КАРТИ

Ангелите са около нас и ни помагат. Те ни нашепват отговорите, които търсим, изпращат ни точните хора и ситуации. Най-лесния начин да получите ангелска помощ е чрез ангелските карти на рейки мастер Рания. Можете да си теглите карта всеки ден или когато имате нужда.

ИЗБЕРЕТЕ АНГЕЛСКА КАРТА>

7 НАВИКА НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА

С какво се различават щастливите хора от останалите? Защо в сходни ситуации едни хора са щастливи, а други - не? Вижте отговорите в нашия малък подарък - безплатна книжка със съвети за щастие. В нея ще откриете 7-те навика на щастливите хора. Бъдете щастливи!

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

СЕДЕМ ЗАКОНА ЗА ИЗОБИЛИЕ

Вземете безплатна книжка за Изобилие. В нея ще откриете 7 важни закона за привличане на повече Изобилие в живота ви. Защо някои хора печелят достатъчно пари от любимото си занимание, а други работят усилено по цял ден и не постигат мечтания живот? Готови ли сте да допуснете изобилието в живота си?

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

УЧАСТВАЙ БЕЗПЛАТНО В КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Курсът за изобилие е безплатна програма. Започва на Пълнолуние и продължава 29 дни (един лунен месец). Пътят, който ще следвате е път към вас самите. Защото Изобилието е заложено дълбоко във всеки от нас и вратата към него се отваря само отвътре! 

ЗАПОЧНЕТЕ БЕЗПЛАТНО КУРСА ЗА ИЗОБИЛИЕ ТУК>

ПРЕВЪРНИ СЕ В КРАЛИЦА

Всяко момиче е родено да бъде кралица! Открийте кралицата в себе си с плана, който ви предлага Синдерела. До празниците остава още малко! Създайте уют и пригответе вкусна трапеза за любимите си хора, не като Пепеляшка, а като истинска Кралица... с любов и благодарност!

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

КОЛЕДЕН БРОЙ НА СПИСАНИЕ СИНДЕРЕЛА

Вземете още един малък подарък за празника - коледния брой на безплатното онлайн списание Cinderella. В него ще намерите Лунен календар за 2021, лунната диета през януари, бърза диета след празниците, 5 закона за изобилие и още интересни статии за празничтните дни. Щастливи празници, приятели!

ЧЕТЕТЕ СПИСАНИЕТО ТУК>

КОЛЕДНА ТРАПЕЗА

Вземете още един малък коледен подарък - безплатна книжка за коледната трапеза. В нея ще прочетете за традициите, свързани с Рождество Христово, какво трябва да сложите на масата за Бъдни вечер, с какви вкусни гозби да зарадвате семейството и близките си за Коледа. Вълшебни празници, приятели!

ЧЕТЕТЕ КНИЖКАТА ТУК>

КОЛЕДНИ КЪСМЕТИ

Cinderella ви предоставя 20 карти с късмети за Коледа. Изтеглете файла и го разпечатайте на цветен принтер. Можете да използвате картон, за да имате твърди карти с късмети или хартия, за да оформите късметите като свитъци, завързани с панделка. Весели празници!

СВАЛЕТЕ КЪСМЕТИТЕ ОТ ТУК>

ИЗТЕГЛИ СИ КОЛЕДЕН КЪСМЕТ ОТ ТОРБАТА

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ