ПРИВИЛЕГИРОВАНИ ПАРТНЬОРИ НА CINDERELLA.bg

Създадохме специален статут - Привилегирован партньор на Cinderella.bg, защото ценим високо Вашето доверие!

Станете ПРИВИЛЕГИРОВАН ПАРТНЬОР на CINDERELLA.bg като закупите годишен абонамент за включване на страница в нашия каталог (рекламен пакет по избор) и годишен абонамент за рекламен банер!

Офертата е валидна до 31 май 2018 година включително или до изчерпване на рекламните позиции.

От началото на юни 2018 година Cinderella.bg започва рекламна кампания, във връзка с разкрити НОВИ МОДУЛИ в сайта.

Новите модули са създадени в отговор на интерес от потребителите.

Нашата цел е, от една страна, да осигурим по-добра информираност на потребителите на сайта и възможност за избор, а от друга страна - да представяме избрани фирми, за да съкратим пътя между тях и техните клиенти.

Всички наши партньори, закупили годишни абонаменти за страница в каталога и за банер, ще получат статут на Привилегирован партньор на Cinderella.bg.

Като наш ПРИВИЛЕГИРОВАН ПАРТНЬОР ще имате следните ПРИВИЛЕГИИ:

1. Безплатен годишен абонамент за рекламен банер с линк към страницата Ви в Cinderella.bg. Вижте повече ТУК>

2. Безплатно публикуване на до 10 броя видеоклипове в YouTube канала на Cinderella.bg.

3. При възможност - право на безплатни публикации в Cinderella.bg, в професионалната Ви област, като се посочва автор и се добавя линк към страницата Ви в Каталога на Cinderella.bg. Безплатните публикации се поместват само при възможност и във време определено от Cinderella.bg.

4. Специална отстъпка за привилегирован партньор, която е гарантирана при закупуване на всички услуги на Cinderella.bg, независимо, дали са в промоция.

5. Предимство за безплатно публикуване на рекламите Ви в списанието, фейсбук страниците, в YouTube канала, в Google+ и в сайта, когато Cinderella.bg предприема рекламни кампании.