egypt-horoskop-cinderella-compressor

Анубис (18 февруари – 1 март)

Анубис е главен бог в царството на мъртвите, той броял сърцата на умрелите. Изобразяван е като човек с глава на чакал или куче.

Родените под знака Анубис са благоразумни и добронамерени. Привърженици са на спокойствието и не обичат да влизат в конфликти. Често действат успокояващо и на околните. Представителите на зодиакалния знак Анубис имат силно развити артистични способности. Няма да скучаете в компанията им, тъй като знаят как да се забавляват и пренасят доброто си настроение върху околните.

Упес (2 март – 19 март)

Упес е богиня на пламъка, изгарящ враговете на боговете. Центърът на нейния култ е остров Биге. Изобразявана е като жена със змия на главата.

Упес е родена под един от най-щастливите знаци – символ на дълголетие. Упес с лекота прескача препятствията по пътеката и бързо се съвзема от бедите. Винаги пада на краката си. Почти винаги намира щастие и доволство. Представителите на зодия Упес са изключително чувствителни натури и понякога изпадат в депресивни състояния. Работата им носи истинско удоволствие и умеят да извличат положителното от всяка ситуация, но не се справят добре, когато ги критикуват. Родените под знака Упес държат много на семейството и смятат за свой дълг да защитават близките си.

Изида (20 март – 2 април)

Изида е главна египетска богиня, сестра и съпруга на Озирис и майка на Хор. 

Родените под знака на Изида са чаровни. Те са великодушни, доброжелателни, жизнерадостни и силни. За тях животът е неспирно движение.  Представителите на знака Изида често се малко ексцентрични и привличат много погледи върху себе си. Гордостта и честността също не са им чужди, независимо дали на работното място или у дома. Поставят си високи цели и често се разочароват, когато другите не могат да ги постигнат.

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ