izobilie-cinderella

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Курсът е безплатен. Започва на Пълнолуние и продължава 29 дни (един лунен месец). Отваряйте дните последователно. Очаква ви вълшебно пътешествие! Пътят, който ще следвате е път към вас самите. Защото Изобилието е заложено дълбоко във всеки от нас и вратата към него се отваря само отвътре! 

Правила

1. Програмата за Изобилие е безплатна и продължава 29 дни - средната продължителност на един лунен месец. Курсът е съобразен с фазите на Луната и с лунните дни. Започнете програмата на Пълнолуние и следвайте дните последователно. ВИЖТЕ КОГА Е ПЪЛНОЛУНИЕ>>> 

2. Отделяте ли всеки ден по няколко минути, за да си измиете зъбите? А защо никой не ни е учил от малки да отделяме по няколко минути, за да се заредим положително!

Започнете сега. В повечето дни от курса практиките ще ви отнемат минути. Нищо няма да загубите! Можете само да спечелите!

Изобилието, което ще привличаме в живота си не е само финансово, а изобилие от щастие, успехи, хармонични отношения и сбъднати желания.

3. Следвайте дните и изпълнявайте практиките всеки ден, за да имате гарантирана промяна още в края на курса.

По възможност, изпълнявайте задачите за деня последователно, както са дадени. Нищо в този курс не е случайно. Всичко е на точното си място и в правилната последователност.

4. В някои от дните ще има специално избран от мен Ангелски съвет. Прочетете го и го усетете. Той ще работи магически за вас през целия ден. Ако имате възможност, отворете го на компютър или лаптоп, за да видите цялата картина.

Винаги когато искате, можете да получите ангелски съвет от Ангелските карти в Cinderella.bg. ИЗТЕГЛИ АНГЕЛСКА КАРТА>>> 

5. В някои от дните ще има  Мисъл на деня - картичка. Прочетете я след като се събудите, когато се сетите през деня и вечерта преди да заспите.

Винаги когато искате, можете да избирате Мисъл на деня в Cinderella.bg. ИЗБЕРИ МИСЪЛ ТУК>>> 

6. Това, което ви се струва най-неприятно, ненужно или скучно обикновено е най-необходимо за вас!

Възможно е да имате блокаж точно в тази сфера и затова подсъзнателно да отхвърляте потенциалното решение. Усетите ли такива чувства, направете упражнението, дори го повторете, ако се налага.

7. За програмата ще ви трябват:
- тетрадка или тефтер (специално за курса);
- кутийка и 100 грахови зърна (може и бобчета);
- тънко ластиче (трябва да ви е по мярка на ръката, нито да ви стяга, нито да ви е широко);
- голям картон, лепило, ножица, списания и ваша снимка, за да си направите карта на желанията (това ще е необходимо към средата на курса - след около 15 дни).

8. Не пропускайте дни! Не избързвайте и не изоставайте!

Ако следвате програмата с приятели - припомняйте си взаимно. Ако сами следвате програмата - напишете си бележка или известие в телефона, за да ви напомнят да отваряте поредния ден. Можете да напишете на първата страница в тетрадката поредните 29 дни от курса и срещу всеки от тях - съответната дата. Можете да си запазите страницата с деня, който преминавате в компютъра или телефона.

9. Винаги можете да се откажете от курса. Ако го направите - не се обвинявайте за това. Винаги ще можете да започнете програмата отново. Тя ще е тук за вас!

И все пак, преди да решите да се откажете - помислете. Може би Изобилието е на крачка пред вас. Направете още едно усилие и още една крачка!

10. Следването на този курс е ваш избор и ваша отговорност! Никой няма да ви подканя, нито увещава.

Всичко е във вашите ръце! Защото Изобилието е заложено във всеки от нас и вратата към него се отваря само отвътре!

Очаква ви вълшебно пътешествие!

Отворете Ден 1 на Пълнолуние!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ