pink-3861993_1280 c

Годишен хороскоп за 2024

Според китайския хороскоп 2024 година е Годината на Дървения дракон.

И така, какво можем да очакваме от Годината на Дракона и за какво трябва да се подготвим предварително?

 

Годината на Дракона, според китайския зодиак, се свързва със сила, преобразяване и много енергия.

Този период, повтарящ се на всеки 12 години, не само събужда въображението, но и привлича възможности за растеж и промени.

 

Нека да погледнем какво се свързва с Годината на Дракона и как можем да повлияем положително на събитията в този магичен период.

Щастливи цветове на 2024 година са червено и жълто.

Червеният цвят играе ключова роля през Годината на Дракона. Той е символ на страстта, енергията и късмета.

Препоръчително да използвате по-често дрехи и аксесоари в щастливите цветове на годината. За да допуснете Фортуна в живота си, можете да използвате червен портфейл или портфейл с окраска на змийска кожа. Змийската кожа, асоциирана с дракона, представлява символ на преобразяването. Достигналия от предците ни обичай за завързване на червен конец на ръката, се ползва за защита от негативни енергии.

През тази година се препоръчва носенето на златни бижута. Златота е дълбоко свързано с Годината на Дракона, представяйки богатство и изобилие. Златните украшения, предмети и дори инвестиции се считат за особено благоприятни през този период. Те не само символизират материално богатство, но и преобразяването на ситуации и възможността за нови начинания.

Камъните, които носят щастие и късмет през Годината на Дракона са: кехлибар, перла, цитрин и тигрово око.

Кехлибалът, със своя топъл златист оттенък, се свързва със силата и живота. През Годината на Дракона, кехлибарът се използва като защитен амулет и като камък, който привлича енергията на успеха и късмета.

Перлите се асоциират с чистотата и женствеността. През този период, перлите не само украсяват, но и се считат за защитници от негативни влияния.

Цитринът е кристал, свързан с изобилието и обновлението. Присъствието на цитрин през Годината на Дракона се счита за благоприятно, като се вярва, че привлича финансов успех и духовно обогатяване.

Тигровото око, със своите ярки и разноцветни полоси, е символ на защита и ентусиазъм. Този камък се носи за повишаване на енергията и защита от негативни влияния.ването.

 

С настъпването на новата 2024 година, звездите предсказват интригуваща и динамична година за всяка зодия. Нека се потопим в предвижданията за 2024 година.

Вижте какво ви очаква през годината, според вашия зодиакален знак.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ РУБРИКИ