pink-3861993_1280 c

Годишен хороскоп за 2021

Според китайския хороскоп 2021 година е годината на белия метал бик (вол). И така, какво можем да очакваме от годината на бика и за какво трябва да се подготвим предварително?

2021 година ще помогне на всички, които искат да коригират съдбата си и  да поправят предишни грешки. Ще имате възможност да постигнете духовен, емоционален и професионален растеж.

2021 ще ви даде възможност да намерите изход от задънените ситуации и да разберете причините за тях.

Хороскопът за 2021 година предупреждава, че годината на металния бик започва с квадрата на две планети с различна енергия - Уран и Сатурн. Това означава, че зодиакалните знаци трябва да очакват неочаквани промени в различни сфери на живота, конфликти и климатични усложнения. 

В китайската астрология два цвята се считат за символи на годината на Металния вол: зелен и червен. Препоръчително е да използвате по-често дрехи, аксесоари и бижута в тези цветове. За да допуснете Фортуна в живота си, можете да използвате зелен портфейл като аксесоар.

Хороскопът за 2021 година съветва по-често да се обръщате към дървени елементи. Благодарение на добре подбраните аксесоари от дърво ще можете да сключвате печеливши сделки, да инвестирате пари и да планирате бизнеса си през годината.

Камък на щастието и късмета за 2021 година е фуксит - минерал със смарагдов оттенък. 

Вижте какво ви очаква през годината, според вашия зодиакален знак.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ