bird-3213175_1280-compressor

ДНЕВЕН ХОРОСКОП В СИНДЕРЕЛА

Хороскоп за 04 юли 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Само ден за забавления и развлечения, е, ако сте човек на творчеството не пропускайте този ден и отдайте дължимото на музата си преди да ви е напуснала. Не влизайте все пак в сериозни разходи, те - музите обичат нематериалните неща.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте доста предприемчиви, но някак ще искате да останете в сянка - в пряк и преносен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата чрез други хора. Няма лошо, само не прекалявайте с манипулациите и не се мислете за Господ.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички нормални хора. След обяд дори и да не ви се иска, ще ви въвлекат в някое мероприятие. Ще се поддадете на изкушението и няма да съжалявате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Дайте си възможност да се отърсите от обичайното, познатото и направете нещо, което ви носи радост и приятни емоции. Понякога се оказва, че да научиш уроците за приятните неша е по-трудно, отколкото за неприятните.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Основните ви мисли и ангажименти ще се насочени към дома, сигурно има някои неща да се ремонтират да се подредят. Не дейте да нервничите, превърнете нещата в игра или просто го направете заедно със семейството. Общите дейности сполотяват.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за лятото, по-конкретни, по-точни, по-ясни.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Осъзнайте баланса между своите душевни и материални потребности. Дайте си сметка за собствената си значимост и за всички онези неща, които ви правят уникална личност. И се усмихнете, животът е прекрасен, а е и лято, значи двойно повече.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще вложите голяма част от енергията си, за да направите добро впечатление. Мнението на околните за вас живо ще ви интересува и заради това ще сте склонни на всякакви странни постъпки.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес силно ще се повлиявате от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на собствените ви занимания. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в психотерапевт, защото наистина би ви депресирало.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате нужда да подобрите живота си и какъв по-подходящ ден от днешния. Следвайте онова вътрешно същество, което е непредубедено и игриво, палаво и търсещо. Направете нещо различно.
Хороскопи от astro5.net

Ако не знаете коя зодия сте или искате да научите повече - научете го в  ЗВЕЗДНИТЕ ЗНАЦИ.

В дневния хороскоп ще разберете какво вещаят звездите за деня на хората от определена зодия. Можете да поръчате личен хороскоп за Вас или близък човек  ТУК.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ