54388188_1258728340958725_8472013249821278208_n

ДНЕВЕН ХОРОСКОП В СИНДЕРЕЛА

Хороскоп за 30 септември 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Послушайте себе си, направете нещо, което наистина ви харесва. Оставете за малко ежедневните проблеми и се радвайте на живота. Единственото, с което е добре да внимавате с храната, нека тя не е прекалено пикантна и мазна.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Любовта е онази, която може да ви научи на дисциплина, а на всичко друго, защото отварясърцето. Днес ще подходите сериозно и отговорно към чувствата си. Толкова много може да ви промени едно-единствено чувство.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не оставяйте спомените да движат живота ви. Миналото си е минало и не може повече да ви навреди, особено ако спрете емоционално да се връщате към него. Но пък може да ви научи да не повтаряте грешките си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес няма да ви свърта на едно място, ще ви се иска да се срещнете с много хора и да научите сума ти неща. Дано да ви стигне времето за всичко, което сте си наумили. Имайте предвид, че в плановете си обикновено препускате мнението на другите.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес се погрижете за личните си интереси. Може да излезете по магазините, да направите нещата, които наистина ви харесват. Най-приятно ще ви е да се видите с приятели, не пропускайте тази възможност.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Радвайте се, радвайте другите и пръскайте светлина и любов. Търсенето на себе си може да е доста вълнуващо преживяване, а крайната цел наистина си струва.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще се чувствате като разпъвани на кръст и нищо чудно като се залавяте с толкова много неща едновременно. В известна степен напрежението ви действа стимулиращо, но не и ако е в такива размери. Намерете малко време за релаксация. Няколко йогийски упражнения ще ви се отразят омиротворяващо.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Имате нужда да прехвърлите за малко погледа от собственото си отражение в огледалото върху околния свят. Вярно е, че сте неповторими и уникални, но може би има и други като вас, пък и хубаво е да споделяте преживяванията си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Може да сте малко разсеяни, улисани в равносметки за изминалия месец. Добре е да се съсредоточите и да анализирате нещата по по-лесен начин, който няма да ви притеснява твърде.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Истината е велика, тя е сила, но милостта е по-висш принцип, тя е онази, която е способна да помогне на всеки. Хубав ден за интересни мисли, просто си позволете да мислите отвъд шаблона.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще трябва да свършите някои неща, които не са ви особено приятни, но няма как. Поне ще успеете да освободите малко време за срещи с приятели. Сметките ви могат да излязат “криви”, особено ако не сте отчели някои детайли.
Хороскопи от astro5.net

Ако не знаете коя зодия сте или искате да научите повече - научете го в  ЗВЕЗДНИТЕ ЗНАЦИ.

В дневния хороскоп ще разберете какво вещаят звездите за деня на хората от определена зодия. Можете да поръчате личен хороскоп за Вас или близък човек  ТУК.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ