ЗА ПЕРФЕКТНА СВАТБА

За перфектна сватба

"Ще бъдеш в бяло - с вейка от маслина и като ангел в бяло облекло..."

Направете "Сватбен план"

За перфектна сватба ще ви е необходим перфектен план. След като определите датата на сватбата ви очакват много дейности, които трябва да свършите, а ако имате помощници - да планирате и да разпределите отговорностите. Трябва да знаете с какво ще започнете, кой какво ще свърши и кога.

svatben-parfum

И така ... Запазете дата и час в гражданското и църквата. Изберете сватбен агент, ако решите да ползвате. Поканете кумовете. И шаферки, ако решите. Направете списък на гостите. Резервирайте ресторант за сватбеното тържество.

Уточнете украсата, менюто, разполагат ли с DJ и водещ. За празничния ден ще ви трябва фотограф, може би и видео оператор. Уточнете песента за първия ви танц. Купете венчалните халки. Изберете булчинската рокля, булчинския букет, сватбените покани, подаръчета за гостите, чаши и други аксесоари. Поканете гостите. Избрахте ли сватбената торта? А рокли за шаферките?

Планирайте грим, прическа и маникюр за булката. Моминско и Ергенско парти. С какъв автомобил ще бъдете и кой ще шофира? Трябва да планирате настаняването на гостите в ресторанта. Кой ще е координатор в деня на сватбата? А помощници? Ще има ли специални ефекти напр. фойерверки, бели гълъби? И ако още не сте се отказали... предстои ви перфектна сватба 🙂

Изберете перфектен аромат

За да бъдете неотразима на сватбата изберете най-подходящия за случая парфюм. На първо място - аромат, който отговаря на вашата същност, не залагайте на ежедневните си парфюми. Нека е нещо специално за случая. Съобразете се със сезона. Не залагайте на силни и натрапчиви миризми.

ЗА ПЕРФЕКТНА СВАТБА

Нашите предложения са: класиката Chanel № 5 - перфектна смесица от флорални мотиви и мускус, нежния и елегантен Beauty на Calvin Klein, интересния Classique на Jean Paul Gaultier и Beautiful на Estee Lauder - за да се чувствате красива.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

БУЛКА     РУБРИКИ