ДЕН 15

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

100 желания

Скъпи приятелю, ще използваме подема на енергията при Новолуние, за да отворим вратата на Изобилието и да го поканим в живота ти.

Свърши добра работа през изминалите дни. Изчисти "къщичката" от всичко старо и ненужно. Време е да пуснеш новото в живота си.

Днес ще направиш списък с поне 100 желания/ мечти.

Знам, че за някои това ще е трудно. За мен също беше. Преди години, когато за пръв път правих това упражнение, седях над листа и почти нищо не ми идваше наум. 100 желания ми изглеждаха невъзможно много. Но постепенно започнаха да идват...

Някои бяха малки - като например да отида до някое интересно място в България или на почивка. Други бяха по-големи - като круиз в Египет, да завърша магистратура, разходка в Петра, спортна кола, собствен сайт. Имаше и почти невъзможни - като да спра цигарите, да стана мартер Рейки, да победя най-големия си страх и т.н.

Почти всичките ми 100 желания от тогава се сбъднаха.

За някои от тях се потрудих здраво, други се осъществиха толкова бързо и странно, сякаш невидима сила ми помагаше.

Инстукции за формулиране на желания

Когато просто помислиш, че искаш нещо, това все още нищо не означава. Желанието започва да добива сила едва когато бъде записано!

Всеки от нас е снабден с великолепен компютър - мозък. Той има почти неограничени възможности и може да постигне почти всичко, но се нуждае от точни и ясни инструкции! Като всеки компютър.

Затова е необходимо да напишеш желанията си. Гледай на тях като на инструкции, които даваш на един изумителен компютър за изпълнение.

Всъщност всеки от нас знае как да формулира желанията си. Правим го непрекъснато като влезем в магазин. Ако искаш да си купиш къса черна рокля от магазина, как ще опишеш на продавачката каква рокля да ти даде? Най-вероятно така: Къса черна рокля, номер 36, с къс ръкав. Със сигурност няма да ти хрумне да я опишеш така: Искам рокля, която да не е червена, нито зелена, да не е синя, да не е лилава, не искам да е с дълъг ръкав, да не е номер 34, нито номер 38, нито номер 40, нито номер 42 и т.н. 

Формулирай желанията си точно, ясно и конкретно.

Трябва да са в положителна форма. Не използвай отрицанието "НЕ"!

Записаното желание трябва да е в сегашно време и да отговаря на въпроса: "Какво имам в момента в живота си?"

Например ако искаш да отслабнеш и да тежиш 54 кг. не пиши: "Аз ще тежа 54 кг.", а напиши "Аз тежа 54 кг.". Ако искаш да си здрав не пиши: "Аз не съм болен!", а напиши: "Аз съм здрав"!

 

Прочети Ангелския съвет за деня, пусни си приятна музика и пиши.

Ангелски съвет за деня

Вижте Ангелския съвет ТУК>

Напиши поне 100 желания!

И така, пусни си приятна музика и пиши.

Какво ще те направи щастлив? Какво ще ти донесе радост и удовлетворение? Какво искаш да имаш в живота си? 100 желания! Може и повече. Не се ограничавай. Записвай и най-малките и най-големите. Дори тези, които не вярваш, че ще се сбъднат.

Винаги можеш да дописваш списъка си. Когато се сетиш за ново желание или мечта - запиши ги.

Утвърждение за деня + твоите утвърждения

Животът е чудесен! Животът ми е песен!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ