ДЕН 28

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Отвори вратата

Ето че дойде 28-ият ден от твоето пътуване към себе си. Време е да отвориш вратата на Изобилието.

Къщичката вече е ремонтирана и изчистена. Изгорихме чувалите със стари тежести, изправихме се срещу страхове и други препятствия, изчистихме душата от обиди. Нанесохме "новите мебели". Наоколо е по-чисто и уютно. Вече стъпваш по-леко.

Ангелски съвет за деня

Виж Ангелския съвет ТУК>

Какви семенца посади

След като прочете Ангелския съвет за деня, напиши в тетрадката си какви резултати забелязваш, че си  постигнал за този курс.

Например:

Гардеробът ми е подреден.

Стаята ми е по-чиста и приятна.

Осъзнах, че Х ме натоварва и ограничих комуникацията си с него.

Престраших се да...

Отслабнах 4 кг.

Забелязах, че съм намалила вредните храни.

Вече не закъснявам.

Вече не се критикувам непрекъснато.

Говорих с шефа за увеличение на заплатата ми.

Имам нови идеи за бизнес.

Усмихвам се по-често и т.н. 

Запиши дори най-малките резултати. Отбележи ги и им се зарадвай. Семенцата, които посади ще пораснат. Дай им време.

Отваряне на вратата на Изобилието

Пусни си спокойна музика, седни удобно и затвори очи. Вдишай и издишай дълбоко 5 пъти.

Представи си как над теб към главата ти се спуска златна светлина и влиза в тялото ти. Тя изпълва главата ти и се спуска надолу по гръбначния стълб. Слизайки надолу светлината изпълва и целия ти гръден кош, корема, а после запълва ръцете и краката ти. Сега цялото ти тяло е изпълнено със светлина и започва да сияе. Чувстваш се прекрасно!

Започни да си спомняш всички хубави моменти и радости, които си имал в живота си.

Върни се в детството си, премини към началните класове в училище, после в гимназията, вече порастнал и до днес. Спомняй си само хубавите неща от миналото - първото колело, сладката муцунка на кучетото ти, първата целувка, първото влюбване, подаръци, цветя, успехи, заплати, шопинг, бонуси...  Прехвърляй през ума си всичко, за което се сетиш. Ако влезе някоя неприятна мисъл я отхвърли и започни да мислиш за щастливите си моменти. Може би си спомняш как ходиш бос под дъжда като дете, шума на вълните, които се разбиват в брега, аромата на цветя или на пържените картофки на баба, натрупал сняг, миризмата на зима, първите кокичета в снега, деня на сватбата си, раждането на детето ти и т.н.

След като си спомниш хубавите неща от миналото, помисли за какво си благодарен днес. Слушай приятната музика със затворени очи и си мисли с благодарност за всичко което имаш. 

После си представи, че се пренасяш пред голямата порта на красив замък. Това е твоята врата на Изобилието. Вратата се отваря и ти влизаш във великолепна светла зала.

В залата има изящни и скъпи мебели, разкошни предмети на изкуството, съкровища. Вървиш през залите в замъка и всяка от тях е по-пищна, по-разкошна и по-красива. Какво виждаш там? Вдишвай дълбоко светлина и разкош.

Остани известно време и усети изобилието.

След това, си представи как от тавана на твоя замък към теб започва да се сипе златен дъжд. Продължавай да седиш със затворени очи и протегни ръцете си нагоре. Усети как златният дъжд докосва дланите и тялото ти. Започва да те изпълва със светлина, щастие, енергия. Чувстваш се прекрасно!

Вдишай и издишай дълбоко 5 пъти. Отвори очи, когато решиш.

Винаги, когато поискаш можеш да се връщаш в своето място на Изобилието и да се зареждаш. Вратата винаги ще се отваря с лекота пред теб.

Утвърждение за деня + твоите утвърждения

Аз живея в Изобилие и разкош!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ