ДЕН 4

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

За кораб без посока, няма попътен вятър!

Здравей, приятелю! Вече си в четвъртия ден от твоето пътуване към Изобилието.

Не забравяй да започваш всеки нов ден като най-добрия приятел на себе си и не пропускай всеки ден да допълваш списъка, който написа вчера!

 

Днес ще оцениш къде си, какво искаш да промениш в живота си и в каква посока ще се движиш.

За да определим посоката ни трябват 2 точки. Първата точка е началната (изходната позиция). Това е мястото, на което сме днес. Втората точка е тази, към която ще се стремим, а пътят към нея ще определи посоката ни.

Ангелски съвет за деня

Виж Ангелския съвет ТУК>

Определи приоритетите си

Запиши 4-5 важни за теб сфери от живота на отделни страници в тетрадката. Например: здраве и топ форма, лични отношения, бизнес и пари, пътешествия, хоби и развлечения, деца, личностно развитие, кариера и т.н. Напиши тези сфери, които са приоритетни за теб днес. 

Къде съм днес и къде искам да стигна

След като си избрал приоритетите си, определи началната точка за всяка сфера от живота поотделно. Къде си днес?

Оцени всяка сфера от живота си, която е приоритетна за теб. Помисли от какво си доволен, какво не ти достига, какво искаш да промениш категорично.

Запиши го в тетрадката за всяка отделна сфера. Какво е положението в момента. Какво ти харесва. Особено важно е да запишеш това, което не харесваш и искаш да промениш и това, което искаш да постигнеш като цяло. Не мисли дали е възможно, колко ще е трудно и т.н. просто го напиши.

Утвърждение за деня

Изобилието е заложено в мен и аз отварям вратата към него!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ