ДЕН 7

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Ти си по-голям от страха!

Вече си в седмия ден от твоето пътуване към Изобилието. Не забравяй да започваш всеки нов ден като най-добрия приятел на себе си и допълвай списъка "Какво имам днес?"

Сега помисли кои са твоите страхове. Страховете са най-голямата преграда между теб и мечтите ти. Понякога те могат така да те парализират, че да не можеш да направиш дори крачка в правилната посока.

Кои страхове ти пречат най-много

Страхът е нискочестотна емоция, която ти пречи и блокира всичко - способностите ти, възможностите и дори желанията!   

Запиши в тетрадката страховете, за които се сетиш. От какво се страхуваше, когато беше дете? От какво се страхуваш днес? Много хора се страхуват от самотата, болести, смърт, отхвърляне, провал, бедност и т.н.

Кои са твоите страхове? Кои страхове ти пречат да имаш живота на мечтите си?

Помисли и запиши какви малки действия можеш да предприемеш от днес, за да се изправиш срещу тези страхове.

Ангелски съвет за деня

Виж Ангелския съвет ТУК>

Изгори страховете

Всеки твой страх блокира огромно количество от енергията ти. Затова с отслабването и освобождаването от всеки един страх ще ставаш все по силен. Това едва ли ще стане изведнъж. Трудно е за един ден да заличиш страх, подклаждан с години. Освен предприемането на конкретни действия, които набеляза за справяне със страховете си, можеш да опиташ и ритуално да ги "изгориш".  

Запиши на малко листче/листчета страховете, които написа в тетрадката си и ритуално ги изгори в подходящ съд. Преди да ги запалиш се убеди, че съдът е достатъчно голям.

Утвърждение за деня + твоите утвърждения

Аз мога всичко!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ