ДЕН 8

КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

Скачаме в дълбокото

Здравей, приятелю! Радвам се, че не си се отказал. Свърши няколко трудни задачи през последните дни. Поздравявам те! Знам, че не е лесно да ровиш надълбоко. Много по-лесно е "да сметеш боклука под килима".

И днес продължаваме да чистим, а намаляващата луна - да ни помага. Днес помисили за твоя кръг - роднини, приятели, колеги, съседи, познати.

Ангелски съвет за деня

Виж Ангелския съвет ТУК>

Кажи ми кой е твой приятел...

"Кажи ми кой е твой приятел, за да ти кажа кой си ти". 

Напиши всички хора, с които контактуваш. Включи своите роднини, деца, приятели, колеги и т.н. Това са хората, които си допуснал в обкръжението си. Включи и тези, с които контактуваш в интернет, дори да не се срещате реално.

 

След като напишеш всички, за които се сетиш, помисли как се чувстваш с всеки един от тях. Как се отнася към теб? Зарежда ли те положително или отрицателно? Напрягаш ли се, когато си с него или си спокоен? По-скоро си щастлив или нещастен? Смеете ли се заедно? Оплаква ли се? Плаче ли? Обижда ли те? Казва ли ти "Браво"? Подкрепя ли те?

 

Постарай се да оцениш отношенията си и срещу всеки човек в списъка напиши цифрите от 1 до 10, като 1 е най-лошо, а 10 е най-добре.

Какво ще правим със списъка? Постепенно трябва да се научим да чистим обкръжението си. Това, разбира се, няма да стане изведнъж. И няма да стане напълно. 

 

От днес се постарай да се срещаш по-често с хората, които те зареждат положително и по-рядко с тези, които ти носят негативни чувства.

 

Помисли специално върху отношенията, които си оценил с 1, 2 и 3! Защо ги оцени толкова ниско? Тези хора важни ли са за теб?

Ако те са твои родители, съпруг, деца, близки роднини - няма как да ги изчистиш от обкръжението си. Направи техника за прошка с тях или поговорете и се опитайте да разрешите проблемите.

Ако не са ти много близки - защо са в твоето обкръжение? Зависиш ли от тях? Страхуваш ли се? Уважаваш ли собствените си чувства? Може би тези хора те учат да заявиш себе си и да изчистиш обкръжението си от тях?

Утвърждение за деня + твоите утвърждения

Аз мога всичко!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

НАЧАЛО     РУБРИКИ