italy-1156344_1280-compressor

Значение на зодиите

1. Крал

Тези хора живеят под мотото "Всичко или нищо!". За тях е важно да се показват при всяка възможност в цялото си великолепие, да изискват уважение, дори да бъдат понякога надменни. Кралят не бива да страда от комплекс за малоценност! По характер са щедри, помагат на всеки, изпаднал в беда (като очакват той да ги боготвори след това). Те не страдат от липса на внимание от страна на противоположния пол. Умеят да комуникират и да манипулират. Не подлежат на контрол! Когато са в настроение  помещението се изпълва с радост, но когато не са на кеф, усещането е все едно всеки момент ще ви връхлети ураган. Тези хора не се плашат от проблемите, а мислят как да ги решат. Не им се препоръчва посредствена работа, а да са на върха и само да раздават наставления.

2. Вожд

Това са хора, изпълнени с много енергия. Те не могат да стоят на едно място. Бързо се палят и бързо им минава. Умеят да убеждават, да заразяват с вдъхновение, но и могат само с думи да ви накарат да се чувствате нищожество, ако сте сгрешили. Трудно приемат чуждо мнение.Мисълта им е много аналитична. Те умеят да предвиждат нещата и бъркат само, когато емоцията ги подведе. Това са хора, които не обичат да им се дава акъл – те знаят по-добре от вас кое как трябва да се направи. Не трябва да стоят в ъгъла като мишки, защото така няма да им провърви в живота. Те трябва да действат, да инициират и да водят останалите след себе си. В интимен план имат нужда от партньор, който да ги разбира, да не ги обсебва и да не им дава поводи за ревност.

3. Рицар

Това са хората на честта. Тяхното мото е, че трябва да направят, каквото е нужно, а кой каквото иска да си мисли. Те не чакат аплодисменти за своите подвизи, но в никакъв случай не търпят неуважение или пренебрежение. Те искат просто нормален разговор, нормални отношения и добронамереност. Не са конфликтни, дори им е неприятно, когато някой повишава тон. Ако човек със зодия Рицар се "подхлъзне" към нечестни сделки или бъде обсебен от алчност, нещастията ще идват едно след друго към него. Възможно е редовно да боледува. Но ако приеме своята роля на благороден, чист човек, животът му ще е изпълнен с хубави моменти. Относно любовта, има нужда от партньор, който не е агресивен и да не е доминиращ.

4. Аристократ

Аристократите носят красота на света. Те се стремят да са изящни, безупречни и да раздават любов. Като темперамент аристократите са пасивни, обичат да си почиват и да си угаждат. Те трябва редовно да посещават обществени събития, както и да работят в група, където най-бързо ще блеснат. Техният интелект е много интересен. Той съчетава мъдростта на миналото с перспективността на бъдещето, т.е. умеят да реализират възможно най-добре новаторските идеи. Много от тях ще станат известни и ще се къпят в слава и почести. В любовта имат нужда от обожание. Не държат да налагат мнението си, на държат партньорът им да знае какво е то и предварително да се е съобразил с него. Затова техният партньор трябва да ги наблюдава и опознава добре.

5. Професор

Този знак въплъщава здрав разум, практичност, стабилност и отговорност. Това са умни хора с висок природен интелект. Отвращавате се от пошлостта и безхаберието. Много хора им завиждат. Често ги обвиняват във високомерие и студенина. Професорите трябва да образоват останалите. Това не означава, че непременно трябва да станат учители, просто да не държат знанията за себе си. Те трябва да споделят опит и разсъждения, защото останалите имат нужда от тях, а и по този начин се чувстват по-пълноценни. В интимен план до тях трябва да стои умен и начетен партньор, на когото му е приятно да води дълги разговори за живота. Ако се задоволят с по-посредствен човек, в един момент ще започнат да се дразнят от ограничеността му, а той ги смята за високомерни дървени философи.

6. Шут

Хората зодия Шут имат цел да си живеят живота и да заразяват с радост! Те трябва да се занимават с това, което им харесва, да са щастливи. Не трябва да стават роби на предразсъдъци и на "правила". Това са хора, които излъчват позитивизъм и заразяват с усмивки. Ежедневните задължения като миенето на чинии, чистене и други, ги дразнят. Доколкото е възможно трябва да избягват "досадните" неща, защото това им влияе зле на психиката и енергията. Като характер са много чувствителни и жалостиви хора. Боли ги от чуждото нещастие. В интимен план имат нужда от човек, който постоянно да им доказва любовта си и да прави романтични изненади.

7. Вектор

Тези хора са много авантюристични натури и излъчвате силен сексапил. Те обичат флирта и да се отличават. Не приемат някой да им хленчи и мрънка. Тяхната мисия е да създават. Да правят живота лесен и пълноценен. Понякога имат усещането, че са "демонична личност". Мистична, леко страшна, такава, с която шега не бива. Но отвътре са добри хора, които просто си имат едно наум, преди да се доверят изцяло. Прощават лошите думи, но лошите дела - не. В интимен план са капризни и с много изисквания. Но от друга страна са в правото си, защото знаят колко могат да дадат и не искат да го дават на човек, който не го заслужава.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ