zodiac-sign-4374408_1280

РЕШАВАЩА ГОДИНА ЗА ЛЪВА

Годишен хороскоп за Лъв

Лъвът го чака решаваща година, с множество промени. Необходимо е да се работи усилено, възможни са ситуации, когато трябва да пожертвате нещо. От май до ноември представителите на знака ще имат благоприятен период, когато всички предишни усилия ще се изплатят. Животът ще ви принуди да правите корекции не само в професионалната сфера, но и във взаимоотношенията.

Трудности в любовта са възможни през март и април, но през май-юни въпросите от личния живот ще се подобрят. От август до края на годината не се очакват трудности във взаимоотношенията, започва период на хармония и взаимно разбирателство с партньор.

През годината си струва да избягвате рискови дейности, струва си да отложите скокове с парашут и други дейности, свързани с екстремни спортове. Най-травматични периоди: края на март-април, както и юли-август. Внимавайте по пътищата и не влизайте в конфликти. Внимавайте за порязвания и изгаряния. Ако следвате препоръките и не поемате рискове, тогава Лъв няма да има здравословни проблеми.

Инвестициите във вашите знания, в развитието на марката ще бъдат особено успешни. От май до ноември звездите ви дават възможност да разширите бизнеса си, да навлезете в нови пазари и да реализирате лични проекти. Въпреки това през цялата година Лъвовете трябва отговорно да разпределят финансовите ресурси. Сериозният подход ще гарантира липсата на финансови загуби.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ