art-painting-285919_1280-compressor

Правилата на играта се промениха

Какви промени носи новата година?

Според китайския хороскоп, 2020 беше годината на белия метален плъх и началото на 12-годишен цикъл на преобразуване на енергия. Навлязохме в ера на промяна. И то доста осезателна промяна.

Правилата на играта се промениха. След обявяването на пандемия, това, което работеше в миналото, се промени и вече не работеше по същия начин. Включително представата за нашето място и роля в този свят. Този период беше труден. За някои беше период на физическа борба, а за други - емоционална. Много си отидоха. Други бяха притиснати за незабавна промяна. 2020 беше година на осъзнаване на ценностите и отсяване на важното от незначителното. Със сигурност, това беше година, в която много "затворени очи" се отвориха и "потребителски настроени" умове се пробудиха, за да осъзнаят, кое е наистина важно за тях. 

Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те знака в китайския календар и затова се очакваше 2020 да е година на ново начало. Оказа се, че годината наистина постави доста промени на правилата.

Тя беше заменена от годината на белия метален бик. С надежда и очакване погледнахме към годината на бика.

 

ЕТО КОИ СА НОВИТЕ ПРАВИЛА:

1. Годината на металния бик започва с квадрата на две планети с различна енергия - Уран и Сатурн. Това означава, че зодиакалните знаци трябва да очакват неочаквани промени в различни сфери на живота, конфликти и климатични усложнения.

2. 2021 година ще ви даде възможност да коригирате съдбата си и да поправите предишните грешки.

3. Определете целите и приоритетите си ясно и направете план за тяхното постигане! Бикът е упорит и само тези, които упорито вървят по своя път, ще достигнат целите си.

4. През 2021 година можете да намерите изход от задънените ситуации и да разберете причините за тях.

 

Вижте какво ви очаква през годината, според вашия зодиакален знак.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ