blue-2597994_1280

СЕДЕМ ЗАКОНА ЗА

ИЗОБИЛИЕ

Защо някои хора печелят достатъчно пари от любимото си занимание, а други работят усилено по цял ден и не постигат мечтания живот? Готови ли сте да достигнете изобилие в живота си? Има няколко закона, които трябва да следвате...

 

 

 

 

CINDERELLA.BG

thunderstorm-3625405_1280

Първи закон

ПАРИТЕ СА ЕНЕРГИЯ

 

Изобилието съществува в живота и всички ние черпим от него, но всеки взима само количеството, което може да допусне да тече в живота му! Това е един от универсалните закона на изобилието.

Същността на първия закон се състои в това, че Парите са енергия и количеството, което притежавате съответства на нивото на Вашата енергия.

Затова се постарайте да увеличите енергийното си ниво.

Най-лесния начин да повишите своята енергия е като се грижите за тялото си. Спете достатъчно, пийте вода, яжте полезна и силна храна, движете се. Забравете лошите навици. Доброто здраве и физика са в основата на добро енергийно зареждане.

Повишете енергийното си ниво като правите повече неща, които обичате, радвайте се на живота.

Колкото по-щастливи и изпълнени с енергия сте, толкова по-широко ще отваряте пътя на Изобилието в живота си!

money-2082383_1280

Втори закон

ПАРИТЕ ОБИЧАТ ДВИЖЕНИЕТО

 

За да използвате този закон в живота си, трябва да осъзнаете, че парите обичат да се движат. Те са в непрестанно движение.

Ще привлечете Изобилие, не когато се опитвате да спрете парите и да ги затворите, а когато започнете да ги привличате и да увеличавате амплитудата им на движение.

Ако не вярвате в това направете един малък опит:

Поемете дълбоко въздух... задръжте го колкото можете!

За колко време успяхте да го задържите? Колкото и да е времето, накрая все пак ще издишате. Не можете да го задържите завинаги, защото това е природен закон. Същото е с парите - ДИШАЙТЕ!

diamond-1186139_1280

Трети закон

СЪЗДАЙТЕ ПРОСТРАНСТВО

Един от Законите на Вселената е, че при наличие на празно пространство, универсалната енергия автоматично го запълва. За да приложите този универсален закон в живота си, създайте място за потока на енергия и тогава законите на Вселената ще работят във ваша полза.

Същността на третия закон се състои в това, че Изобилието ще потече там, където отворите място за него. 

Пространство ще създадете като изхвърлите старите дрехи от гардероба си, за да направите място за нови. Изнесете старите мебели и вещи от дома си. Разчистите гаража, за да се отвори място за нова кола. Прекратете старата връзка, за да дадете път на новото в живота и т.н.

Можете да създадете пространство и като дарявате от душа. Тогава третия универсален закон на Вселената ще работи за вас.

bright-1866986_1280-compressor

Четвърти закон

НАСТРОЙТЕ СЕ НА ИЗОБИЛИЕ

 

Един от най-важните закони за Изобилие е да сте настроени за това.

Същността на четвъртия закон се състои в това, че колкото по-силно усещате Изобилието в живота си, толкова по-силно ще го привличате.

Вгледайте се в природата - каква необятност има в морето, небето, какво изобилие от багри, цветове, аромати.

Посещавайте луксозни заведения, хотели и магазини. Дори да не пазарувате, се разхождайте сред разкош и Изобилие. Разглеждайте красиви бижута, мебели, дрехи.

Търсете изобилието навсякъде и поддържайте тази настройка във всичко, което правите.

Доколкото е възможно се заобиколете с хора, които могат да са пример за вас или четете книги и публикации в интернет за такива хора.

За да сте настроени на Изобилие, приемайте с благодарност и уважение това, което имате сега и се стремете към нови граници.

pray-1639946_1280

Пети закон

БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ

 

Този закон е свързан и допълва предишния. Можете да живеете в изобилие само ако приемате с благодарност и уважение това, което имате и вярвате, че можете да получите, това за което мечтаете.

Същността на този закон се състои в това, че колкото повече благодарност изпитвате, толкова повече поводи за това ще получавате!

Мислете за какво сте благодарни. Не пропускайте ден, без да усещате това чувство. Благодарете за храната, за близките си хора, за любовта, за грижите, за красотата, от която сте заобиколени, за здравето...  

Дори в началото да ви е трудно, това постепенно ще се превърне в навик.

Когато каналът на Благодарността е отворен, Вселената ще изсипва към вас още повече дарове, за които да сте благодарни!

sky-2667455_1280

Шести закон

РАЗШИРЕТЕ КАНАЛА ЗА ДАВАНЕТО И ПОЛУЧАВАНЕ

 

Този закон до голяма степен е свързан с втория и седмия закон. Парите обичат движението и един от начините да ги задвижите е да ги давате. А колкото повече давате, толкова повече идва при вас. От владеенето на седмия закон, обаче, зависи колко можете да приемате. Защото Вселената обича баланса. Изобилието ще тече в живота ви когато постигнете баланс между даването и получаването.

Същността на шестия закон се състои в това, че колкото повече давате, толкова повече ще получавате. А това означава повече Изобилие в живота ви!

Разширявайте канала на даването и получаването. Учете се да давате с отворено сърце.

Давайте това, което ви носи удоволствие и радост. Само така ще увеличите потока на Изобилие. Да даваш със свито сърце и неприятно усещане не носи нищо. Същността на даването не е показност и фалшиво милосърдие, а усещането че правите добро, че помагате, онази топлина в душата.

bouquet-1246848_1280

Седми закон

УЧЕТЕ СЕ ДА ПРИЕМАТЕ

 

Този закон до голяма степен е свързан с предишния. Когато изобилието "най-накрая" дойде при вас, трябва да сте готови да го приемете! То ще се разпростре толкова, колкото му позволите да тече в живота ви.

Същността на този закон се състои в това, че Вие трябва да сте готови да приемете Изобилието, когато то дойде при Вас!

Много хора умеят да създават поток чрез изпращане на енергия, но се затрудняват да го приемат, когато се върне при тях.

Всъщност още от раждането си, ние приемаме - грижи от родителите, храна, топъл подслон, подаръци, дрехи. Едно бебе и малко дете не би могло да оцелее без това умение. Затова всички ние сме приемали с благодарност, но постепенно е ставало все по-трудно.

Учете се да приемате комплименти, подаръци и жестове с благодарност и лекота. Когато нещо влиза в живота ви, приемайте го по най-добрия начин и скоро това ще се превърне в навик.

КНИГА И КУРС ЗА ИЗОБИЛИЕ

 

Възможност да се развивате и да привличате повече изобилие и щастие получавате с курса и книгата Изобилие.

Подарявам ви и двете от сърце!

Програмата е безплатна. Предвидена е да започне на Пълнолуние и да продължи 29 дни (един лунен месец).

Желателно е да се включите в деня на Пълнолунието. Можете да изберете само книгата или курса, но най-добре за вас ще е да ги следвате успоредно. Отваряйте дните последователно и напредвайте ден след ден. Очаква ви вълшебно пътешествие! Пътят, който ще следвате е път към вас самите. Защото Изобилието е заложено дълбоко във всеки от нас и вратата към него се отваря само отвътре!

Ще получите книгата на имейла си, ако вече сте абонирани за нашите безплатни издания. Можете да я разпечатате, за да я използвате и като дневник. Ако все още не сте абонирани, направете го с клик върху книгата или от ТУK>

Влезте в Курса за Изобилие от картинката долу или ТУК>

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - РУБРИКИ, СТАТИИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

СЪНОВНИК     РУБРИКИ