ботичели

Boutique Roberto Botticelli в София

Световно известният дизайнер на обувки Роберто Ботичели беше за една нощ в София за голямото откриване на своя 13-ти монобранд бутик от едноименната верига Roberto Botticelli.

Дизайнерът беше посрещнат като истинска модна икона под ярките светлини на специално оформената зона на улица „Съборна 7“, червен килим и бурни аплодисменти от българските почитатели на марката и от италианската общност в София.

Пред гостите Роберто Ботичели сподели своето възхищение от това, което му е дала модата през изминалите години и изрази надеждата повече българи да се докоснат до най-доброто, което неговите майстор-обущари и дизайнери изарботват във фабриката в Италия. „Давам всичко от себе си, за да може продуктите с марката „Роберто Ботичели“ да бъдат най-добрите и всички мъже и жени в София и България да бъдат доволни от това, което ще видят тук“, сподели Ботичели.

Ексклузивният представител на марката и собственик на бутика в София Станислав Попов придружаваше цяла вечер дизайнера и сподели пред гостите, че е впечатлен и пристрастен към марката от 10 години, когато за първи път купува чифт обувки на Ботичели, които и до ден днешен пази като скъп спомен.

„Доволен съм от видяното и благодаря на Станислав Попов“, каза Роберто Ботичели и допълни: Впечатлен съм от неговия професионален нюх, въпреки младостта му той прояви кураж, да отвори този магазин в сърцето на София.

Малко са младите хора като него и аз пожелавам на целия екип успешен старт и скоро да отворят и втори магазин с марката Ботичели в София“.

Гост на събитието беше и Джанкарло Соналиони - мениджър продажби на „Роберто Ботичели“, който даде висока оценка за визията на бутика и представянето на новата колекция мъжки и дамски обувки есен/зима 2017/18.

За да поздравят Роберто Ботичели, на партито пристигнаха представители на италианското посолство в София,председателят на Италианската търговска камара, собственици и представители на бизнеса, личности от модата и кино звезди от Англия и Испания, които снимат американска продукция във филмовите студия в гр. София и са почитатели на Ботичели. Дизайнерът получи и специално направена луксозна кутия с „вечни рози“ и логото на марката, изработена от партньорите на събитето- българският бранд „GrandRoses“ с дизайнер Виолета Генова. Италиaнско настроение придадоха на вечерта и ди джей Ивайло Петков и саксофониста Веселин Павлов, които представиха популярни класически италиански мелодии в модерен ритъм и аранжимент. Искрящо шампанско и ревю на новите модели обувки направиха вечерта на гостите още по-приятна, бляскава и незабравима.

Снимки: Хайлайф

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

МОДЕРНА     РУБРИКИ