po-bogati-cinderella-compressor

По-богати с Фън Шуй

Древните китайци са вярвали, че подреждането на предметите в дома влияе на енергията около нас и ни помага да сме по-здрави, по-щастливи и по-богати.

relax

Знаете ли, че...

Според Фън Шуй в дома ни има няколко сектора, с активирането на които, животът ни може да се промени. Вижте секторите и се запознайте със сектора БОГАТСТВО и правилата на Фън Шуй за създаване на изобилие.

Можете да определите къде се намира всеки от секторите както в дома си, така и в отделни стаи. Науката за Фън Шуй ни учи как да откриваме тези сектори и как да ги активираме. За да откриете къде са секторите в дома ви, разделете условно дома на 9 равни части. Вижте схемата по-долу.

fun-shui-shema-Cinderella2

Секторите според Фън Шуй са:

БОГАТСТВО

СЛАВА/ИЗВЕСТНОСТ

ЛЮБОВ/ВРЪЗКИ

СЕМЕЙСТВО/ЗДРАВЕ

ДЕЦА/ТВОРЧЕСТВО

ЗНАНИЕ

КАРИЕРА

ПОЛЕЗНИ ХОРА/ПЪТУВАНЕ

Сектор БОГАТСТВО отговаря за парите и изобилието в живота!

Открийте сектора БОГАТСТВО в дома си

Секторът БОГАТСТВО можете да откриете като застанете на входната врата (сякаш влизате в дома си или в стаята). Секторът заема мястото в най-отдалечения от вас ляв ъгъл на дома или стаята.

Най-лесно ще се ориентирате като погледнете схемата.

fun-shui-bogatstvo-Cinderella-compressor

Как да привлечете пари и изобилие

Първото най-важно нещо, което трябва да направите, след като открихте къде в дома ви се намира секторът БОГАТСТВО, е да изчистите и подредите мястото!

Не допускайте там да се задържа прах, боклуци, ненужни и стари вещи. Старайте се мястото винаги да е чисто и подредено.

Не е желателно в тази част на дома ви да е разположена тоалетната, защото се вярва, че парите ще изтичат през канала. Според специалистите секторът БОГАТСТВО е най-неподходящ сектор за разполагане на тоалетната в къщата.

Подредете служебното си бюро. Можете да откриете секторът БОГАТСТВО и на бюрото си. Това е отдалеченият ляв ъгъл от вас.

Ако искате да засилите потокът на парите към дома, активирайте мястото, като привлечете повече енергия и светлина там. Увеличете дневната светлина към сектора и помислете за допълнително вечерно осветление. Заменете остарелите тъмни завеси. Измийте прозорците.

Много ефективен начин за активиране на сектор БОГАТСТВО е да разположите в сектора подходящи вещи - метални предмети, китайски парички, завързани с червена панделка, фигурка на жаба, фонтан, аквариум, свещи и други.

Научете още за Фън Шуй в безлатните ни издания   АБОНИРАЙТЕ СЕ

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

У ДОМА     РУБРИКИ