БАЛКАНСКИ БАЛ 2017

Балкански бал 2017

Първият балкански бал се проведе на 2 март 2017 в зала "Арена Армеец”. Събитието се превърна в триумф на кулинарията и добрата музика, а хиляди фенове се насладиха на шоу, съчетаващо концерт, ресторант и дискотека.

Неда Украден първа вдигна публиката на крака, като изпя някои от най-популярните си хитове, песни от новия си албум "Терапия" и хита на Тина Търнър „Simply the Best”. Последваха уникалните изпълнения на Кеба, Индира Радич и Шериф Коневич. За доброто настроение са погрижиха още сръбският оркестър „Гуча” и оркестър „Кристали”. Минути след 12 часа гостите на събитието се насладиха на български народни танци, изиграни от световно известния ансамбъл „София-6” в чест на националния ни празник 3 март.

Партито завършиха двама от най-добрите DJ на България Дамян и Спирит. Водещи на събитието бяха Маги Желязкова, която блестеше в рокля на „Романтика фешън” и стилния в костюм на „Агресия” Иван Динев – Устата.

Уникалното събитие обедини балканските ритми, шоу, танци и кулинарни вкусове. „Арена Армеец” се превърна в автентична сръбска кафана, съпоставима с неповторимата кафана Стефанович. Гостите се насладиха на сръбска скара, Бургас 63 - вино от селекцията на Черноморско злато, Ред Бул, бира Радебергер, сокове БББ, минерална вода Горна баня и ядки „Шампиони”. За комфорта на многохилядните гости се грижиха 200 готвачи от школата на Майстор Миро и общо 700 професионалисти обслужваха събитието.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ