Намаляваща луна

ПОСЛЕДНА ЧЕТВЪРТ - НАМАЛЯВАЩА ЛУНА

КОГА Е НАМАЛЯВАЩА ЛУНА>

 

Как ни действа Последна четвърт? Какво е добре да правим и да не правим на Намаляваща луна? Здраве и Последна четвърт. Лунна диета. Красота и Намаляваща луна...

 

Започналото от Пълнолунието намаляване на Луната продължава и през Последната четвърт. Отложете новите дела и завършете започнатите до Новолунието. В този период е подходящо да се отървете от старото. Почистете дома и изхвърлете ненужните вещи. Имате ли стари навици, които ви пречат? Отървете се от тях!

 

ЗДРАВЕ

Използвайте подема на енергията за лек спорт и упражнения. Това е най-благоприятният период за планиране на медицински интервенции.

 

ДИЕТА

Сега цялата Вселена Ви помага да свалите излишните килограми! Изчистете тялото си от шлаки и отрови с разтоварващ режим на хранене.

 

КРАСОТА

Тялото с лекота се освобождава от ненужните килограми и шлаки, затова посетете сауна, планирайте масажи за отслабване, за премахване на шлаките и против целулит. Периодът е подходящ за подстригване на косата. Чувствителността към болка е намалена, затова обезкосмяването ще е ефикасно и по-безболезнено. Подходящ е пилинг на кожата.

 

ВИЖТЕ ЛУННАТА ДИЕТА>

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ