image005-compressor

Крисия откри изложба за папагали

Малката Крисия откри  изложбата “Папагали от три континента” в Пловдив

Откритието на легендата Слави Трифонов – талантливата Крисия, на 7 септември от 11.30 часа официално даде старт на популярната международна изложба “Папагали от три континента” в европейската столица на културата град Пловдив.

Малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската Евровизия в Малта с изпълнението си „Планетата на децата“ и накара всички българи да се гордеем.

 

“Живи,свободни и игриви” е мотото на екзотичната изложба, която първа имаше възможност да разгледа в Мол Марково Тепе талантливата Крисия.

 

“Щастлив съм и за мен е повече от чест точно Крисия да открие международната детска екзотична изложба – „Папагали от три континента“ с официален домакин Мол Марково Тепе,Пловдив.

Винаги съм се възхищавал на невероятния чар и излъчване на това дете. Всяко едно нейно изпълнение те вдъхновява и оживява на сцената. Пожелавам все повече деца да се докоснат до своята мечта.

Очакваме ви от 7 септември до 28 октомври в Мол Марково Тепе на ниво +1“
споделя  лайфстайл експерта Атанас Лазаров.

Официалното откриване на изложбата беше в събота на 7 септември от 11.30 часа в търговския център, намиращ се в сърцето на град Пловдив - МОЛ Марково Тепе.

Крисия изпълни свой бутиков самостоятелен лайф концерт на построена сцена, на метри от уникалните 30 вида екзотични папагали - Какаду, Ара, Току тока, Джулс от популярния детски филм Рио, обявен за изчезнал и защитен вид в природата, приятелят Жоро, а снежнобелият Лукас ще се обясни в любов на малката Крис и ще прошепне нежно

“I love U ! “

В града на тепетата участието на Крисия зарадва безброй малчугани, а от управата на  Мол Марково тепе  и Macaw garden бяха подготвили страхотни подаръци и изненади за малката чаровна изпълнителка.

Карамелената дизайнерка Цветомила Маринова пък се погрижи за сценичния тоалет на звездната гласовита изпълнителка.

image003-compressor

Истинска джунгла

Изложбата “Папагали от три континента “ беше превърната в истинска джунгла от озеленителя експерт Йордан Сребров, който декорира истински палми към интериора. Така посетителите на изложбата се потапят в реалния свят на екзотичните птици.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ЗВЕЗДНО     РУБРИКИ