in-flower-wreath_rKCdg0Si-compressor

Новата АЗ - II част

Днес е най-подходящото време за промяна

Вчера е история, утре е мистерия, днес е божи дар! Започни своята промяна днес. Сега можеш да свалиш онези 5 килограма, които натрупа, да започнеш да се грижиш за здравето си, да бягаш сутрин, да смениш работата си, да започнеш бизнес... Сега е времето за промяна. В предишната статия се запознахте с тайната на малките крачки! Определихте кои са приоритетните сфери в живота ви, къде се намирате днес, какво ви харесва и какво искате да промените. Написахте 50 желания и избрахте най-важните от тях, за да подобрите живота си. Направихте план. Ако не сте изпълнили всичко това - върнете се в предишната статия! Ако сте направили всичко дотук, може би вече изпълнявате плана си и имате първите си победи!

 

Сподели във Фейсбук   СПОДЕЛИ

А може би нещо ви спира... Нека разберем какво е то?

Качествата, които ви трябват

Вече сте определили приоритетите си и какъв живот искате да имате. Днес ще си го представим... Пуснете си музика, затворете очи. Какъв искате да бъде животът ви? Представете си го. Къде се събуждате сутрин? Кой е до вас? Как минава денят ви? Работите ли? Учите ли? Пътувате ли? Какви хора ви заобикалят?... А сега вижте себе си! Какъв човек сте в този нов живот? Този човек притежава нови качества! Вижте кои са. Може би той е по-решителен, по-смел, по-спокоен, комуникативен... Това са качествата, които трябва да придобиете, за да постигнете своите желания.  Напишете всички необходими качества и срещу всяко от тях - действията, които ще извършвате всеки ден, за да възпитате тези нови качества в себе си.

Чувствата, които ви пречат

Възможно е да притежавате всички необходими качества, за да живеете живота, който искате и въпреки това нещо да ви пречи да го постигнете. Може би имате негативни убеждения или изпитвате емоции като обида, страх, гняв. Всеки човек има убеждения. Убежденията ръководят нашите действия и определят нашия живот. Затова е необходимо внимателно да ги следим и да знаем дали те са добри или лоши за нас. Негативните убеждения са една от основните пречки да имаме живота, който искаме и да постигнем желанията си. За да започнете нещо ново трябва да изчистите старото, което ви пречи. В следващата статия ще представим прекрасен начин, който ще ви помогне да изцелите негативните си убеждения и емоции.

Вярвате ли?

"Ако човек може да си пожелае нещо, без да се притеснява от това, желанието му веднага ще се изпълни." Когато нещо ви спира да постигнете желанията си, запитайте се дали имате вяра. Вярвате ли, че заслужавате това, за което работите? Вярвате ли, че имате сила и енергия да го постигнете? В следващата статия ще представим прекрасен начин да засилите вярата си.

Анализирай това

Следвате ли плана си стъпка по стъпка? Може би това, което ви забавя е липсата на ежедневни действия, мързел, недостатъчна активност... Ако виждате вашата пречка тук, използвайте нашето предложение за справяне - Анализът! Анализирайте постигнатото по плана си. Можете да правите ежедневен или седмичен анализ. Поставайте оценки на постигнатото и анализирайте причините, които ви забавят.

Малко помощ - поръчка до Вселената

Знаете ли, че всеки от нас може да прави поръчки до Вселената?

В един симпатичен Наръчник за изпълняване на желания, Бербел Мор ни запознава с "вселенската служба за поръчки" и техниката за поръчване. Според авторката, най-добре се получава ако дадеш поръчката си по безобиден и нормален начин и след това я забравиш.

Техника за поръчване:

Поръчвайте където и както ви се иска. Можете да запишете поръчката си на лист и да я прочетете на Вселената през нощта от прозореца си или да направите някакъв малък измислен от вас ритуал.

Формулирайте поръчките си положително! Когато поръчвате стока в магазин, вие казвате какво искате, а не какво не искате (Например: искам синя риза, с дълъг ръкав, номер 42, а не: не искам пола, нито риза, не искам цвета да е син, да не е номер 50 и т.н.).

Правете една и съща поръчка само веднъж! Много важно правило е след като направите поръчката да не си задавате въпросите - Дали някой ме чу? Дали да не повторя за всеки случай? Когато поръчвате няколко пъти едно и също нещо значи допускате, че Вселената може да не изпълни поръчката...

Поръчките ще пристигат до вас по различни пътища. Някой ще ви каже нещо, ще попаднете на подходящото място и т.н.

Помнете, че поръчките се разкриват чрез вашата вяра, доверие, липса на съмнения, чрез това "да пуснеш" поръчката и да забравиш за нея!

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

УСПЕШНА     РУБРИКИ