ЮПИТЕР ПОМАГА ЗА СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ

Юпитер помага за сбъдване на мечтите

Обичам Юпитер - щастливата планета. Наричат я още "Звездата на кралете" или "Планетата на голямото щастие". Юпитер е планетата на изобилието и разширението.

От 11 април до 11 август 2019 година Юпитер беше ретроградна. Сега Звездата на кралете става директна и помага за сбъдване на нашите стремежи, мечти, планове.

Така че, дойде време да определите целите и стремежите си, да направите плановете си и да започнете да ги осъществявате.

Юпитер става директен и помага за сбъдване на мечтите, осъществяване на плановете и достигане на поставените цели. Действайте смело!

Юпитер е в своя дом - Стрелец

От началото на ноември 2018 година щастливата планета напусна тъмното царство на знака Скорпион и премина в своя дом - Стрелец. Юпитер ще остане в знака Стрелец до 3 декември 2019 година.

Юпитер е управляваща планета на знака Стрелец. Това е най-силната позиция на щастливата планета. Докато е в този знак ще усетим най-ярката и добра енергия. Изобилие, разширяване, нови идеи, смелост, авантюристичност! 

Това е чудесен период за придобиване на нови знания, за разширяване на вътрешните ни хоризонти, за дълги пътешествия. Бъдете по-смели и авантюристични и разширете зоната си на комфорт. Сега можете да го направите, защото Юпитер в своя дом Стрелец ще ви подкрепя.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ