Плутон разкрива скрития ни потенциал

Плутон управлява всичко скрито и невидимо на повърхността. Ретроградния Плутон може да разрови скрити тайни и да изкара на поврхността невидими до този момент промени.

Плутон ще е ретрограден от 2 май до 12 октомври 2024 година.

През октомври Плутон тръгна напред, след 5 месечно ретроградно движение.

Докато владетелят на подземното царство Плутон се издига от ретроградната си фаза и тръгва напред, през следващите месеци се очаква разкриване на тайни, разбулване на скандални постъпки, узнаване на скрити и подмолни действия, недостатъци, пороци, страхове. 

Плутон става директен и ни изправя пред нашите тъмни страни, страхове и пороци. Но Владетелят на подземното царство, не просто ни изправя пред това, а ни дава сили да се преборим, като разкрива скритите ни ресурси!

Какво задължително трябва да знаем

Влиянието му в ретроградната фаза

Докато Плутон се движи ретроградно, ние имаме възможността да преразгледаме нашата тъмна страна, най-дълбоките ни тайни и страстни желания. Ретроградната фаза на Плутон е много интензивна и разчиства пътя в нас за свободното протичане на енергията.

Скритото излиза наяве

След продължителното ровене в скритото и подсъзнателното, Плутон обръща хода си и поема директен курс носейки със себе си важни истини и разкрития.

Независимо, че разкриването на скритите страни от личността ни, на страховете ни, на истината за близки хора и обстоятелства в живота е болезнено, то е необходимо!

Понякога се боим да чуем точната диагноза, не искаме да знаем болезнената истина и се опитваме да заметем боклука под килима, за да не се вижда! Но Плутон изважда наяве всичко това!

Защото не можеш да решиш проблемите, ако първо не ги видиш и признаеш!

Време за събуждане и осъзнаване

Настъпва време за събуждане, осъзнаване и започване на належащи промени.

След като Плутон поеме напред, огледайте се наоколо. Възможно е да видите истини, които досега са били скрити от вас, тъмни и подмолни действия от близки и далечни, лъжи, заблуди.

Плутон разкива скрития ни потенциал

Сега е време да разкриете скрития си потенциал, защото Плутон ви дава тази сила!

Плутон не случайно е кръстен на Владетеля на подземното царство. Така както Земята пази и разкрива скритите в нея съкровища и залежи, така Плутон пази и разкрива вашите съкровища и силни страни при движението си напред.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ