Плутон разкрива скрития ни потенциал

В началото на октомври 2019 година Плутон тръгна напред, след близо 5 месечно ретроградно движение.

Докато владетелят на подземното царство Плутон се издига от ретроградната си фаза и тръгва напред, през следващите 7 месеца се очаква разкриване на тайни, разбулване на скандални постъпки, узнаване на скрити и подмолни действия, недостатъци, пороци, страхове. 

Плутон стана директен и ни изправи пред нашите тъмни страни, страхове и пороци. Но Владетелят на подземното царство, не просто ни изправя пред това, а ни дава сили да се преборим, като разкрива скритите ни ресурси!

Какво задължително трябва да знаем

1. Плутон тръгна напред

В началото на октомври 2019 година най-малката планета Плутон тръгна напред след близо 5 месечно ретроградно движение.

2. Влиянието му в ретроградната фаза

Докато Плутон се движеше ретроградно, ние имахме възможността да преразгледаме нашата тъмна страна, най-дълбоките ни тайни и страстни желания. Ретроградната фаза на Плутон е много интензивна и разчиства пътя в нас за свободното протичане на енергията.

3. Скритото излиза наяве

След продължителното ровене в скритото и подсъзнателното, Плутон обърна хода си и пое директен курс носейки със себе си важни истини и разкрития.

Независимо, че разкриването на скритите страни от личността ни, на страховете ни, на истината за близки хора и обстоятелства в живота е болезнено, то е необходимо!

Понякога се боим да чуем точната диагноза, не искаме да знаем болезнената истина и се опитваме да заметем боклука под килима, за да не се вижда! Но Плутон изважда наяве всичко това!

Защото не можеш да решиш проблемите, ако първо не ги видиш и признаеш!

4. Време за събуждане и осъзнаване

Настъпи време за събуждане, осъзнаване и започване на належащи промени.

След като Плутон пое напред, огледайте се наоколо. Възможно е да видите истини, които досега са били скрити от вас, тъмни и подмолни действия от близки и далечни, лъжи, заблуди.

5. Плутон разкива скрития ни потенциал

Сега е време да разкриете скрития си потенциал, защото Плутон ви дава тази сила!

Плутон не случайно е кръстен на Владетеля на подземното царство. Така както Земята пази и разкрива скритите в нея съкровища и залежи, така Плутон пази и разкрива вашите съкровища и силни страни при движението си напред.

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ