Новолуние

НОВОЛУНИЕ

КОГА Е НОВОЛУНИЕ>

 

Как ни действа Новолунието? Какво е добре да правим и да не правим на Новолуние? Здраве и Новолуние. Лунна диета. Красота и Новолуние...

 

Новолунието е магичен ден и е много подходящ момент за сбъдване на желания и мечти! От Новолунието започва така наречената Млада Луна. Смята се, че от тогава се активизират и силите на организма. Започва подем на енергията. Хората са по-жизнени и енергични. Желателно е всичко ново да се започва на Новолуние и на Растяща Луна. Използвайте подема на енергиите и опитайте тази малка магическа практика:

Техника за поръчка до Вселената>>>

 

ЗДРАВЕ

Подходящи са леки спортове и упражнения за раздвижване, йога, стречинг и дихателни упражнения. Периодът НЕ е препоръчителен за медицински интервенции. По възможност ги отложете за периода на намаляваща Луна.

 

ДИЕТА

Около Новолунието се отслабва най-резултатно. Пийте повече вода и сокове. Сега е периодът, в който тялото най-бързо изхвърля токсините и шлаките. Помогнете му със здравословен хранителен режим в дните около Новолуние.

 

КРАСОТА

Това е най-подходящия период за маникюр и педикюр. Почистването на лицето също е подходящо. В периода на Новолуние сетивността към болка е най-ниска. Това прави епилацията по-безболезнена и ефективна.

 

ВИЖТЕ ЛУННАТА ДИЕТА>

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ CINDERELLA.bg - СТАТИИ, РУБРИКИ И ХОРОСКОПИ

Направете своя избор

ХОРОСКОПИ    РУБРИКИ